Foto: PR Foto Centar za kulturu Peščenica

Koltovi generala Pattona u Knapu 28.10.!

Centar kulture na Peščenici i Kazalište Knap predstavlja Vam predstavu „Koltovi generala Pattona“ koja će se u Kazalištu Knap u Zagrebu igrati 28.10. u 20 sati.

Predstavu koju je do sada imalo prilike vidjeti skoro pet tisuća ljudi, nakon kraće stanke, ponovno je na kazališnim daskama i ima priliku zabaviti i Vas!

Ova crna komedija u režiji Georgija Para književno duhovito raskrinkava podijeljeno hrvatsko društvo, ne samo ideološki, svjetonazorski i religijski nego i kulturno. Jednako „puca“ u crne i crvene, lijeve i desne, bogate i siromašne, domaće ili dotepence, a umjesto žrtava nudi smijeh kao rješenje.

Tekst  je napisao Nino Škrabe, majstor dijaloga, jezika i karaktera.

Četvero glumaca; Mladen Vasary, Tomislav Martić, Sunčana Zelenika i Ana-Marija Percaić glume sveukupno šesnaest istaknutih pripadnika hrvatskog društva raznolikih karaktera.

Dva umirovljena generala , novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrtićka teta samo su neki od likova koji će Vas nasmijati.

Dođite 28.10. u Knap i saznajte kako su  tajanstveni koltovi slavnog generala Pattona dospjeli na daske i je li njihov pucanj u ekstremno podijeljeno hrvatsko društvo bio samo pucanj u prazno.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.