Foto: PR Foto Cenatr KNAP

Ususret Adventu, mjuzikl ‘Božićno čudo’ iz Koreje gostuje u KNAP-u 26.11.!

‘Božićno čudo’, mjuzikl International Youth Foellowshipa iz Koreje, koji se nalaze na Europskoj turneji, pogledajte 26. 11. 2017. u 19:30 sati u Centru Knap.

Već drugu godinu, muzičko kazališni tim sačinjen od umjetnika iz Koreje i ostalih dijelova svijeta, koji su počeli suradnju s IYF kroz program Odreda dobrih vijesti, nalazi se  na turneji. Počevši  s Amerikom te ohrabreni uspjehom ondje,  nastavili su turneju po Europi.

Nakon što su obišli 25 gradova, 19 zemalja, odlučili su i Hrvatskoj predstaviti i  pokloniti ono što ih čini posebnima, a oduševljava gledatelje diljem svijeta. Tako će se 26.11. u 19. 30 sati predstaviti hrvatskoj publici sa svojim mjuziklom Božićno čudo u Centru Knap.

Toplom pričom- o sebičnoj djevojčici Ani koja u Božićnoj noći doživi čudo, a to iskustvo joj otvara oči za ono što je najvažnije na svijetu- ljubav, uz pregršt omiljenih tradicionalnih božićnih pjesama,  te uz zapanjujuću plesnu i glumačku vještinu mladih izvođača,  u duhu širenja božićne poruke mira i ljubavi,

IYF  je tako odlučio Zagreb uključiti na svoju adventsku kartu te građanima Zagreba i svim ljudima dobrog srca,  pokloniti ovu divnu muzičku predstavu kako bi već u studenom  osjetili duh predstojećih blagdana.

Ulaz na predstavu je besplatan, a osjećaj nakon sat i petnaest minuta čistog glazbenog užitka- nenadmašiv. Predstava je namijenjena svim uzrastima i zaista je poklon koji ne bi trebalo propustiti!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.