Lusha svojim ljetnim hitom poručuje, ‘Sve je kako treba biti’!

Publiku je osvojila prije svega, simpatičnošću, iskrenošću, pozitivnom energijom, ali i vokalom.  Talentirana Lusha, ovoga ljeta, odlučno poručuje ‘Sve je kako treba biti’!

Naime, upravo to naziv je Lushine nove pjesme, koja će sigurni smo obilježiti naredne mjesece. Provjerena autorska ekipa i ovoga puta okupila se na stvaranju ove pjesme, što je rezultiralo kao dobitna kombinacija za uspjeh.

Ante Pecotić potpisuje glazbu i tekst, dok je Bojan Šalamon Shalla zaslužan za produkciju, a zajedno sa Tonijem Čosićem napravio je aranžman.

 ‘Konačno smo stigli i do petog singla, koji nosi ime “Sve je kako treba biti”. Upravo sam naslov, govori onako, kako je stvarno u mome životu – sve je kako treba biti. Uz sve prethodne pjesme “Suze crne boje”, “Nema grijeha u ljubavi”, “Sva ova ljubav” i “Za ljubav stvorena”, kao iz vedra neba, kada mi je Ante Pecotić dao ovu pjesmu, znala sam da je ona stvorena za mene, te da je došla u pravi čas.’, istaknula je Lusha.

Kao što smo već spomenuli, sam naslov otkriva dovoljno, stoga ćemo samo reći kako je ovo jedna snažna, ljubavna pjesma koja poručuje, kako je to kada netko koačno nađe, ono što je tražio.
Kada ste napokon sretni, onda ovu pjesmu, možete i posvetiti posebnoj osobi, kao što je to i sama Lusha napravila.

‘Sve je kako treba biti’ pogledajte na https://youtu.be/mt3OedVtnaI

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.