Foto: Hit Produkcija

Marko Kutlić niže uspjeh za uspjehom!

Glazbenik koji je svojim talentom, energijom i radom osvojio scenu, uživa u najljepšim trenutcima dosadašnje karijere.

Marko Kutlić s pravom može biti ponosan na postignuća, a ono najljepše sigurni smo, tek dolazi. Njegove pjesme ‘Srce se spasilo‘, ‘Usne tvoje‘, ‘Sam protiv svih‘, i aktualna uspješnica ‘U kapi tvoje ljubavi‘, među najslušanijim su pjesmama u radijskom eteru, te zauzimaju vrhove najznačajnijih top lista.

Njegova skladba ‘Sam protiv svih’, upravo zahvaljujući glasovima fanova i zaljubljenika u domaću glazbu, ušla je u izbor za hit studenog, izbora za hit godine, nagrade Cesarica.

Riječ je o nagradi publike za hit godine, a svoj glas možete dati online na cesarica.org, putem facebook stranice Cesarica i viber javnog profila.

Uvijek pozitvni i nasmijani, Marko, tu nije stao. Javnost i ove sezone oduševljava svojim interpretacijama najljepših pjesama u sklopu televizijskog showa ‘A strana’, na HRT-u. Mnogi još uvijek pamte njegove prošlogodišnje nastupe, među kojima svakako valja izdvojiti legendarnu ‘Ti si sav moj bol’, kultnog EKV-a.

Ove sezone, odlučio je ljestvicu podići još više. Njegova izvedba skladbe ‘Samo za njuhttps://youtu.be/H3oOsC8m_Rs ili ‘U ljubav vjere nemamhttps://youtu.be/pExv7wVKXB0, koju je otpjevao zajedno s kolegom i velikim prijateljem Jurom Brkljačom, nešto je, što jednostavno morate pogledati.

Uz sve to Marko vrijedno radi na onome, što obožavatelji, posebno ženski dio s nestrpljenjem očekuju. Okupivši odličnu ekipu, kreće sa koncertnim aktivnostima, a prvi samostalni nastup očekuje ga 08.12. u Murskoj Soboti.

Do tada uživajte u aktualnom hitu ‘U kapi tvoje ljubavihttps://youtu.be/PHK1OUZeB_c.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.