Foto: Hit Produkcija

‘Svijet se promijenio’, funky glazbena priča Davida Temelkova i Miroslava Rusa!

Dosad neviđenim glazbenim izdanjem, David Temelkov, otvara novo poglavlje svoje karijere.

U suradnji sa autorom Miroslavom Rusom, David je na iznenađenje mnogih odlučio zakoračiti na funky scenu.

Svijet se primijenio‘, energična je pjesma, koja će biti pravo osvježenje brojnim obožavateljima.

Dosadašnja suradnja Rusa i Temelkova, postavila je čvrste temelje za nove glazbene projekte, a spomenuta pjesma, mali je dio svega što vam je ovaj simpatični i kreativni dvojac pripremio.

Po mnogima impresivne Davidove vokalne mogućnosti, ovom su pjesmom dobile sasvim novu dimenziju.

‘Nakon prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti, te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim, može se vidjeti već na prvom singlu iz te serije, funky uratku pod nazivom “Svijet se promijenio”! David je tu pokazao sav svoj raskošni pjevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pjevačkoj karijeri, koju ću nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njime doista doživljavam kao projekt!’, poručio je ovom prigodom Rus.

Zadovoljstvo novim zvukom, pjesmom, ali i Rusovim neupitnim autorskim i producentskim vještinama, nije krio ni sam David, ‘Mnogi su se iznenadili, kad su me čuli u ovakvom izdanju, a meni je drago da imam autora koji može izraziti sve kolorite mog pjevačkog kapaciteta i hvala Bogu na tome. Poruka pjesme je jasna. Ljubav ne može nestati, možemo je samo ne dati. Svatko, pa i najhladnija srca, u trenucima slabosti žele biti “voljeni”, uostalom, kao i svi mi…’, poručio je ovom prigodom David Temelkov.

David Temelkov već nas je osvojio pjesmama ‘Balerina od stakla‘, ‘Ljubavi‘, ‘Ljubav na daljinu‘, ‘Bila je bolja‘ ni ‘Dal’ on zna‘, nakon što poslušate ‘Svijet se promijenio‘ na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/yxVA-LEh8zY, vaš glazbeni svijet definitivno neće biti isti.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.