• Foto: Petar Santini
  • Foto: Petar Santini
  • Foto: Petar Santini
  • Foto: Petar Santini
  • Foto: Petar Santini

‘Metoda za brak’ razvedrila zagrebačku jesen, hit komedija u rasprodanoj Vidri proslavila 50. izvedbu

Da znaju vladati scenom, a humor im je prirodan kao zrak koji dišu, jučer je navečer u punoj dvorani Vidre, pokazao autorski trio, zvijezda Večernje škole Zuhra i st(r)asne glumice Matea Elezović-Brdar i Petra Težak, zaslužni za komediju Metoda za brak, koja je u manje od godinu dana, nakon brojnih gostovanja i festivala, stigla do okrugle 50. izvedbe, proslavivši je s prijateljima, kolegama i još jednom oduševljenim auditorijem.

Komedija Metoda za brak još je jedan moćan projekt neovisnog kazališta Hit teatar, široj javnosti poznatog po hvaljenoj predstavi Vlaška posla, koji već gotovo pet godina vodi glumica Matea Elezović-Brdar, ujedno i njegova osnivačica i producentica. Režiju potpisuje Iva Srnec, a dramaturgiju Nina Horvat.

Duhovita priča o gospodinu Mikiću (Zuhra) i njegovoj ljupkoj ženi (Matea Elezović-Brdar) koji se nađu u bračnim neprilikama, i potraže pomoć britke i vickaste bračne savjetnice (Petra Težak), vrvi tipičnim situacijama iz muško-ženskih odnosa, u kojima su se (pro)našli i od srca im se nasmijali i brojni kulturnjaci i poznate osobe iz javnoga života, među ostalim i glumci Igor Hamer, mlada zvijezda serije Zlatni dvori Lujo Kunčević, glumica Tamara Puzina, redatelj Mario Kovač, kao i roditelji Mateje Elezović-Brdar, glumica Jadranka Elezović i kazališni pisac Matko Elezović i brojni drugi.

Nakon poklona trija fantastikus ispraćenog dirljivim pljeskom i ozarenim licima, slavlje se, uz nezaobilazno fotografiranje i rezanje slavljeničke torte, nastavilo u foajeu kazališta, koje je još dugo odjekivalo žamorom, smijehom i glazbom.  Glumice Matea Elezović-Brdar i Petra Težak, odnedavno udane žene, plijenile su pažnju svojim outfitom, Matea u zlatno-srebrnoj koktel haljini Vesne Sposa, a Petra u dugoj, elegantnoj haljini od plavog baršuna.

Sve koji su propustili svečanu 50. izvedbu Metode za brak, a vjeruju da je smijeh najbolji lijek, na daskama Vidre očekuju dvije reprize, i to već 27.10 i 11.10., obje s početkom u 20 sati. Kako biste osigurali svoje mjesto, ulaznice možete unaprijed rezervirati na  blagajni Vidre na broj 01 4810-111.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.