Neda Ukraden zajedno sa tisuće fanova, u Koprivnici održala koncert za pamćenje!

Glazbenica, koja je ispisala zlatni jubilej, kada je u pitanju karijera, ponovno ruši granice.
Neda Ukraden ovih dana svoju vjernu publiku, diljem regije počastila je sa čak tri nove pjesme.

‘Bomba’, ‘Nije pošteno’, ‘3, 2, 1, 0’ skladbe su koje su ovih dana zaplovile kako radijskim, tako i televizijskim eterom, a pozitivnih komentara više je no ikada.

Upravo, spomenute pjesme, Neda je zapjevala u vikendu za nama u Koprivnici, na koncertu o kojem će se još dugo pričati, u prepunoj dvorani Fran Galović.

Tisuće obožavatelja iz prvih redova, kao jedno pjevali su sa svojom omiljenom glazbenicom, a energija i atmosfera koja je vladala na koncertu, riječima je teško opisati.

Ovaj posljednji mjesec u godini, Neda provodi itekako radno, što joj nimalo teško ne pada, jer kako i sama često ističe, kada stane na pozornicu pred svoju publiku, to su trenuci koji se pamte.
Za sam kraj slobodno možemo reći, kako je Neda Ukraden jedna od rijetkih, koja nakon svih godina karijere, jednakim žarom pali, glazbenim nebom.

Jer, ljubav prema glazbi i publici, koju nosi sve ove godine, dodatni su vjetar u leđa za još uspjeha, koji je čekaju!

Uživajte u glazbenim poslasticama koje vam je pripremila Neda Ukraden, bilo da je riječ o ‘Bombi’https://youtu.be/N6y92nidRbw , ‘Nije pošteno’https://youtu.be/wKHy7NQTUD4  ili ‘3, 2, 1, 0’https://youtu.be/x4jqoHsLH4c Foto: Privatni album Neda Ukraden

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.