• Foto: Hit Produkcija
  • Foto: Hit Produkcija
  • Foto: Hit Produkcija

Nikad moćnija i energičnija Katarina Rautek, novom pjesmom poručuje ‘Idi sad’!

Žena i pjevačica koja svom neposrednošću osvaja na prvu, predstavlja novo, kreativno, glazbeno iznenađenje.

Nakon odlično prihvaćenog, prvog solo singla ‘Makni mi se…’, svima dobro poznata Katarina Rautek, predstavlja novu pjesmu, znakovitog naziva ‘Idi sad‘.

Uz neupitnu vokalnu kvalitetu, simpatična i uvijek nasmijana Katarina, ovom je skladbom prikazala i svoju drugu, energičnu i moćnu stranu.

Kao i u slučaju Katarininog singla prvijenca ‘Makni mi se…’, glazbu i stihove nove pjesme potpisuje Jadranka Krištof, dok su aranžman i produkcija rezultat zajedničkog rada Mihaela Bluma i Jadranke.

Idi sad‘ po meni je najbolja pjesma koja sam otpjevala u životu. Ima tu neku snagu, moć i energiju. Sama po sebi, ja sam energična i to je sve na neki način preneseno u pjesmu. Ta moja energija, popraćena je odličnom glazbom, tekstom i produkcijom. Stoga sam izuzetno nestrpljiva da skladba zaživi u eteru, da čujem reakcije publike, jer meni je pjesma kako se kaže, „bomba“. Ovo je inače druga skladba na kojoj zajednički radim sa Jadrankom Krištof kojoj zahvaljujem na svemu. Isto tako se zahvaljujem i Miroslavu Rusu, koji vjeruje u mene i moje pjesme.’, istaknula je ovom prigodom Katarina.

Kako zvuči ‘Idi sad‘ u izvedbi Katarine Rautek, otkrijte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/xlGFbdt8Rh4.

Zadovoljstvo, kako se kaže, konačnim rezultatom, nije krila ni autorica pjesme Jadranka Krištof, ‘Ova skladba je naša druga zajednička avantura na putu u nepoznato. Mogu reći, kako nije lako izabrati pjesmu koja bi odgovarala karakteru „širokog spektra djelovanja“ kakav definitivno ima Katarina Rautek. Ona je istovremeno i tektonski poremećaj i nedužan Bambi, sa velikim očima i dugim trepavicama. Pjesma, je, “čekala u zasjedi”, a idejno sam je doradila, prilikom rada na aranžmanu s Mihaelom Blumom. Bez njega bi bilo nezamislivo ostvariti, ono što Katarinu i mene sada čini zadovoljnom.’, zaključila je Jadranka.

Dok čekamo video spot koji je u pripremi, dopustite i vi, da vas Katarina Rautek osvoji svojom energijom i uživajte uz novu pjesmu ‘Idi sad‘.

 

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.