Foto: Marko Grubišić

Uz njega je sve najbolje, ne propustite koncerte Ivana Zaka!

Godinu za nama obilježio je briljantnim koncertima i još boljim pjesmama, a ne sumnjamo kako će i 2018. biti njegova u svakom pogledu.

Odlične skladbe i energični nastupi, nabijeni uzavrelom atmosferom i euforijom, njegov su glavni ‘forte’, a fanovi to izuzetno cijene, pa se za koncerte uvijek traži mjesto više. Iako svojom skromnošću i pristupačnošću ne odaje, Ivan Zak, zvijezda je gdje god se pojavi.

Nastupao pred tisuću ili 20 tisuća ljudi, kao na koncertu za pamćenje u Areni Zagreb, uvijek ulaže posljednji atom kako bi publika, koja ga doslovno prati u stopu i koju uvijek stavlja u prvi plan, bila zadovoljna.

Vruhnski glazbeni doživljaj i provod, razlog su da je Ivanov koncertni raspored izuzetno gust, te da je jedan od najtraženijih pjevača.

Njegovi broni hitovi, poput ‘Da si tu‘, ‘Meni se s tobom‘, ‘Za ljubav rođeni’ ‘Sve si moje‘ ili ‘Opasna’, najbolja su pozivnica da izaberete jedan od datuma i mjesta, za uživanje u koncertu. Prvu prigodu imate već ove subote 20.01. u Senju, u sklopu fašnika, poznatog ‘Senjskog mesopusta’.

Nakon ovog nastupa, fanovi će druženje sa Ivanom, koji nas je nedavno počastio spotom sa koncertnog megaspektakla u zagrebačkoj Areni ‘Tko mi te krade‘, nastaviti 27.01. u šibenskom clubu Inside.

20.01. Hrvatska, Senj

27.01. Hrvatska, Šibenik Inside Club

03.02. Slovenija, Lancova vas

10.02. Hrvatska, Sveta Nedelja

11.02. Hrvatska, Murter

24.02. Slovenija, Celje (Club Twins)

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.