Foto: Mario Draušnik

Novom pjesmom ‘Živit’ će Dalmacija’ Hari Rončević našalio se s iznajmljivanjem apartmana!

Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna! Zarada od turizma u ljetnim mjesecima, glavna je preokupacija većine Dalmatinaca. Nema u tome ništa loše, dapače, ali u toj utrci za zaradom, rađaju se svakodnevne smiješne situacije.

Upravo te anegdote i stvarne životne situacije, ono su što je inspiriralo iznimno nadahnutog Harija Rončevića za novu autorsku uspješnicu. Ovoga puta udružio je snage sa ekipom iz benda Mjesni odbor i nastala je slobodno možemo reći odlična humoristična pjesma, ‘Živit’ će Dalmacija‘.

‘Pjesma je inspirirana aktualnim trenutkom u Dalmaciji, kad više nitko ne priča o ničemu drugom, osim o iznajmljivanju apartmana ili kuća. Želio sam se kroz pjesmu našaliti, ali ozbiljno našaliti sa sudbinom dalmatinaca, pa tako i svojom.
Kako? Poslušajte u pjesmi.’
, kazao je ovom prilikom Hari, koji je i ovoga puta zaslužan za glazbu, tekst i produkciju, dok aranžman potpisuje uz pomoć Alberta Limića.

Kako zvuči ‘Živit’ će Dalmacija‘ protkana specifičnim mediteranskim humorom, poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/2F9T-hXNxWA

Spomenimo na kraju kako će s ovom pjesmom Hari Rončević nastupiti i na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.