Foto: PR Foto NEXUS production

Poslušajte ‘Sve što želim’, autorski debi Dariusa i Laure Mjeda!

Nakon brojnih zapaženih suradnji s renomiranim glazbenim imenima, od kojih se posebno ističe ona sa Ivanom Marić na pjesmi ‘Divota od života‘, DJ Darius, pravim imenom Dario Sliško, predstavlja autorski debi u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Laurom Mjeda.

Pjesmu ‘Sve što želim autorski potpisuju Laura Mjeda zaslužna za tekst i sam Darius koji je skladao glazbu, dok im se u aranžmanu priključio Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije.

‘Do suradnje s Laurom došlo je vrlo spontano. Posredstvom zajedničkog prijatelja kojeg je pjesma oduševila, Laura je u vrlo kratkom roku napisala tekst i razradila melodiju. Već kada sam dobio demo vokal znao sam da je Laura to što sam tražio’, istaknuo je ovom prigodom Darius.

Elektro pop baza na kojoj je ‘Sve što želim’ nastala, pjesmi dodjeljuje epitet moderne i energične, čija atmosfera odiše dozom svjetskih produkcijskih dostignuća te kao takva predstavlja osvježenje na glazbenoj sceni. Produkciju na ‘Sve što želim’ potpisuje sam Dario Sliško –  Darius.

‘Surađivati s Dariusom bilo je odlično iskustvo. Nakon što sam čula prvi beat pjesme, inspiracije nije manjkalo. Drago mi je da predstavljamo pjesmu koja će vas natjerati da ustanete i zaplešete, lupkate nogom na vašem radnom mjestu ili udarate prstima po volanu. Ja ‘Sve što želim’već sada koristim kao Ringtone’, zaključila je Laura Mjeda.

Sve što želim‘ DJ Darius i Laure Mjeda poslušajte na https://youtu.be/pMZLg1QDJWo

Za kraj kažimo kako Dario Sliško –  Darius, kao DJ radi već dvadeset godina, a remixiranjem se bavi posljednjih pet godina.

Mlada koprivničanka Laura Mjeda, koja potječe iz glazbene obitelje, nakon brojnih studijskih i live projekata, danas se uspješno bavi autorskim radom i solo pjevanjem, te surađuje s brojnim glazbenicima.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.