Foto: Promo Hit Teatar

Pretpremijera u Vidri – Kako je popularni Zuhra otkrio MetODU za uspješan brak?

U srijedu 28. listopada s početkom u 20 sati u kazalištu Vidra održat će se pretpremijera predstave MetODA za brak Hit Tetra u kojoj se zvijezda Večernje škole našao između dvije vatre, atraktivnih glumica Petre Težak i Mateje Elezović.

Kako da brak ne (p)ostane mrak i kako bračne neprilike pretvoriti u nove prilike, a sve to riješiti uz ogromnu dozu zabave, otkriva nova predstava MetODA za brak Hit teatra, neovisnog i uspješnog kazališta čija je prethodna hit-predstava Vlaška posla nedavno doživjela okruglu 60. izvedbu, a već više od 4 godine djeluje pod umjetničkom i producentskom palicom kazališne i filmske glumice Matee Elezović. (široj javnosti poznata iz serije Ruža vjetrova, filma Mrak te spota Terca na tišinu gdje glumi fatalnu ženu)

U 70-minutnoj komediji lepršavog i zaraznog humora, prepunoj dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, kod bračne je savjetnice kao gospodin Mikić    pomoć  potražio popularni Zuhra, a zvijezda Večernje škole i Zločeste djece na užarenom se stolcu „bračne ordinacije“ našao između dvije vatre, svoje bolje bračne polovice koju igra talentirana Matea Elezović i opasne doktorice Petre Težak, ženskom tandemu kojem nije zajednička samo bajkovita plava boja kose, već izraženi smisao i glumački žar za komediografskim.

Duhovitu i uzbudljivu MetODU za brak, koja se ovih dana već ‘kuha’ na visokoj radnoj temperaturi, dramaturški je ‘potkovala’ Nina Horvat, a režija je povjerena Ivi Srnec. Bračnoj metODI kojom se uz slatke muke dolazi do nauke, publika se prvi put može podvrgnuti 28. listopada, a ne svadbena, već premijerna zvona očekuju se 7. studenog.

Kako je bilo na probama za predstavu pogledajte u videu: https://youtu.be/72G3jbOPF7k

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.