Foto: Marin Zdelar

U prodaji je ‘Erotika’ Širokih ulica!

Široke ulice, mladi zagrebački rokeri s velikim ponosom danas predstavljaju svoj drugi studijski album! Koncertna promocija zakazana je za četvrtak 7.12. u Jiggy baru kada će Široke ulice uživo predstaviti novi materijal i premijerno prikazati novi spot za pjesmu „Rulja vani luduje“. Ulaz na promociju je slobodan!

Da su dečki puno pažnje posvetili novim pjesmama govori to da su album stvarali pune 3 godine. Za razliku od prvog albuma, pjesme su puno više orijentirane unutarnjim borbama i emocijama koje svaki mladi čovjek ima.

Na novom su albumu radili prijatelji i kolege koji su pjesmama dali drugu dimenziju tako da je svaka pjesma poseban svijet u njihovim očima.

„Novi album “Erotika” donosi 8 pjesama što smo napravili unazad 3 godine. Početak novog smjera i albuma krenuo je dolaskom producenta Antonina Šimića, koji je zajedno s nama radio na aranžmanima. Unutar 50-ak napisanih pjesama, odabrali smo udarnih 8 koje su bendu i Antoninu sjele. Pjesme ne govore toliko o novostima u svijetu, već novostima unutar nas samih.“o albumu je rekao je gitarist Širokih ulica Borna Ocvirk.

Veliku podršku u svemu što rade imaju od Jasenka Houre koji im je pred izlazak albuma poručio:

 “S nestrpljenjem čekam čuti novi materijal Širokih ulica i ono što su moji mladi prijatelji snimili jer sam imao priliku čuti demo snimke, a kasnije i neke od matrica u studiju. Volim čuti što imaju novo za ponuditi i od svih mlađih bendova nekako su mi oni najbliži. Želim svima koji su radili na materijalu, pogotovo producentu Antoninu Šimiću koji me vrlo ugodno iznenadio, da krajnji rezultat bude onakav kakav su si i sami zamislili. “.

Glazbu i tekst za sve pjesme na albumu je napisao Borna Ocvirk, a producent albuma je Antonino Šimić.  Album je masteriziran u NLO studiju kod Srđana Sekulovića Skansija, a vrlo zanimljiv omot je dizajnirala Mirela Pinđak.

Promocija albuma „Erotika“ planirana je za četvrtak, 7.12. u Jiggy baru kada će bend premijerno na velikom platnu prikazati spot za pjesmu „Rulja vani luduje“. Ulaz je slobodan!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.