Foto: Privatni album Pero Kozomara

Publika izabrala klapski hit godine – nagrada Cesarica za klapu Rišpet i ‘Šta mi ljube oćeš kazat’!

Drugu godinu zaredom nagrada Cesarica u kategoriji klapski hit godine, po izboru publike, pripala je klapi Rišpet, ovoga puta za pjesmu ‘Šta mi ljube oćeš kazat‘.

‘Dalmatinski slavuji’ kako ih mnogi rado nazivaju, ovime su još jednom dokazali svoju provjerenu vrijednost, a istom su se nagradom ovjenčali i lani, za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’.

Posebnost ove nagrade, je što pod sloganom ‘Moj glas za hit godine’, publika bira najbolja glazbena ostvarenja i odlučuje koja će pjesma osvojiti prestižni naslov – Hit godine.

Ovom prigodom, osnivač klape Pero Kozomara, nije krio zadovoljstvo nagradom koja im je uručena sinoć na svečanoj dodjeli u studiju Hrvatske radiotelevizije “Anton Marti”, ‘Predivan je osjećaj i drugu godinu za redom osvojiti Cesaricu, za klapski hit godine za pjesmu “Šta mi ljube oćes kazat”. Ovo je samo potvrda mog autorskog i klapinog izvođačkog rada, a fantastično je to, da je narod glasovao, i predivan je osjećaj da klapa Rišpet definitivno ima svoju publiku. Jer Cesarica je nagrada publike, koja te bira, prihvaća ili ne. A velika je stvar i velika čast kad te bira.’

Nagrađenu pjesmu i odličan video spot možete pogledati na https://youtu.be/T2jJF8FYNhw, kao i aktualni hit klape Rišpet ‘Bojim sehttps://youtu.be/AoKTYonnATQ .

Uvijek originalna splitska ekipa, ovom je nagradom napravila sjajnu uvertiru za koncerte, koji su se dugo čekali.

Nastupi u hramu glazbe, zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 26.02. i 27.02., nešto je što se ne propušta, a to su potvrdili i obožavatelji, odavno nezabilježenim interesom za ulaznice.

‘Presretan sam! Već dugo želimo održati ove koncerte i počašćeni smo što ćemo nastupati u “hramu kulture”, predivnoj dvorani Lisinski. Pivat ćemo naše najljepše ljubavne pjesme za sve zaljubljene, kao i one koji će se tek zaljubiti, a neće nedostajati ni velikih dalmatinskih hitova u kojima vjerujem da će uživati cijela dvorana. Šlag na torti je što nam kao gošće dolaze dvije dive s kojima imamo duete: naše predivne Doris Dragović i Jelena Rozga. Jedva čekamo!’, poručio je uoči koncerata Pero Kozomara.

Ulaznice po cijenama od 100, 130, 160 i 190 kuna, moguće je kupiti na blagajnama Lisinskog ili online na www.ulaznice.hr

Hit Records ovom prigodom čestita klapi Rišpet na osvojenoj nagradi!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.