Rodni kraj Nede Ukraden, inspiracija za novi video spot ‘Najteže je kad se rastaje’!

Glazbenica sa zlatnom karijerom, po godinama na sceni, ali i brojnim nagradama, svakim nas danom nastavlja oduševljavati i potvrđivati, zašto je toliko vremena u samome vrhu.

Uvijek spremna na pjesmu i ples, Neda Ukraden, predstavila je novu pjesmu i video spotNajteže je kad se rastaje‘.

Skladba za koju tekst potpisuje Neno Ninčević, glazbu Franjo Valentić i Neda, dok je aranžman djelo Fedora Boića i Franje Valentića, novi je glazbeni adut, sa kojim će nastupiti na predstojećem CMC festivalu, u Vodicama.

Pjesmu prati i atraktivan video spot, sniman pod redateljskom palicom Darija Radusina, na koji je sama Neda, posebno ponosna, ‘Spot je sniman na nekoliko lokacija, prvo u u Rogaškoj Slatini, a potom u mom rodnom Imotskom, koji je pun prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti.

Sretna sam, da sam nakon toliko godina karijere i snimljenih pjesama, jednu snimila i svom rodnom gradu, odakle potiču moji roditelji, bake i djedovi. Prekrasni momci i djevojke iz Imotskog, kao i članovi konjičkog  kluba “Stina” iz Gruda, bili su mi draga podrška, kao i dvoje preslatke djece, Nola i Nino od moje rodice Anite.’, istaknula je ovom prigodom Neda.

Najteže je kad se rastaje‘ pogledajte na https://youtu.be/V4_fGBmC2jo

Sudeći po dosadašnjim nastupima na CMC festivalu, ne sumnjamo kako nas i ove godine očekuje još jedan Nedin nastup, u kojem ćemo svi zajedno uživati.

Osim festivalskih obaveza, Neda uvijek nađe vremena za odmor uz more, ali i druženje sa publikom, koja je sa oduševljenjem dočeka, pa će tako biti i ove godine u predivnim Vodicama.

Koncertni raspored je i dalje ispunjen, što potvrđuje činjenica kako je proteklog vikenda, tri dana zaredom nastupila u Bugarskoj, gdje je rado viđena gošća.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.