‘Samo ljubav’ Marka Kutlića, hit kolovoza za nagradu Cesarica!

Marko Kutlić nastavlja živjeti svoj glazbeni san. Nakon što je najavio prvi samostalni zagrebački koncert, u Tvornici kulture 23.11.2019., za koji su ulaznice već u prodaji, putem sustava eventim, novo priznanje sletjelo je na njegovu adresu.

Jedan od najperspektivnijih i najtraženijih pjevača, predvodnik nove glazbene scene, za pjesmu ‘Samo ljubav’, dobitnik je nagrade Cesarica za mjesec kolovoz, a time je ušao i u finale izbora, za hit godine.

Skladba, koju autorski potpisuju Marko Vojvodić i Igor Ivanović tako je još jednom potvrdila svoju vrijednost, što su prepoznali publika i struka, a njome je podsjetimo već osvojio nagradu na Splitskom festivalu.

Zadovoljstvo rezultatom te podrškom publike i struke, nije krio ni sam Marko, ‘Jako sam počašćen i sretan što je moja pjesma “Samo ljubav”, koja je izašla u moru pjesama, uspjela pronaći put do srca publike, a i struke, te osvojila dvije za mene potpuno neočekivane nagrade. Jednu nagradu struke za najboljeg debitanta ovogodišnjeg Splitskog festivala, a sada i nagradu publike Cesaricu za mjesec kolovoz. Hvala svakome tko sluša moju glazbu i prepozanje rad i trud, koji ulažem u svaku pjesmu zajedno sa svojim timom.’

Novi je ovo vjetar u leđa i potvrda vrijednosti prve dvije godine Markove samostalne karijere, obilježene uspjesima, nagradama struke i publike, i ono najvažnije hit pjesmama. Krenuvši od prvog singla ‘Srce se spasilo‘, preko ‘U kapi tvoje ljubavi‘, dueta s Nelom ‘U zagrljaju spašeni‘, pa do aktualne ‘Sreća‘, Markove pjesme među najemitiranijima su u eteru, a stalno se nalaze u vrhovima radijskih i televizijskih top lista. Trenutno su dvije njegove pjesme, na nacionalnoj HR top 40 listi, čime se malo tko može pohvaliti.

Sve to rezultat je konstantnog i kreativnog rada, kako bi bio što bolji i atraktivniji. Publika, posebno njen ženski dio, to prepoznaje i nagrađuje.

Vidimo se na koncertu u Tvornici 23.11..Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim, https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-kutlic-zagreb-tvornica-kulture-1153409/performance.html.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.