• Foto: Antonio Pejić
  • Foto: Antonio Pejić
  • Foto: Antonio Pejić
  • Foto: Antonio Pejić

Sanella na promociji pjesme i video spota ‘Zar je moguće’ otkrila svoju najveću ljubav!

Uz veliki broj posjetitelja i odličnu atmosferu, još jedna od glazbenica, Sanella, čije ćete ime u budućnosti još više i češće slušati, službeno je predstavila svoj rad.

Rodni Zadar, bio je idealna pozornica za promociju nove pjesme i video spota ‘Zar je moguće‘, pred brojnim prijateljima i kolegama.

Za ugodnu atmosferu, uz puho smijeha i dobre pjesme, pobrinula se naravno sama Sanella sa svojim bendom ‘Fenix’. Pritom je zahvalila svima koji podržavaju njen dosadašnji rad, kao i samu promociju.

Osim kao glazbenica, Sanella će uskoro brojnoj publici, predstaviti i svoju nepoznatu stranu pjesnikinje. Do sada napisanu poeziju, za koju kaže kako je njena prava i istinska ljubav, uskoro će objediti u zbirci pod naslovom ‘Prst sudbine’.

A nakon prve pjesme ‘Čvor‘, balade mirnijeg ritma, Sanella se novom pjesmom otisnula u žešće, ali i provokativnije izdanje. ‘Zar je moguće‘, kao i u slučaju prethodne uspješnice, dolazi iz kreativne autorske radionice Kristijana Rahimovskog koji ponovno potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Filip Gjud.

Kompletnu priču prati i spot, sniman u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, u kojem je Sanella pokazala, svoju privlačnu žensku stranu. Video broj za koji je redateljski zaslužan Jerko Marić, pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa, https://youtu.be/BdE89lmA4fc.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.