‘Sreća’ je stigla, Oliver i Gibonni predstavljaju novi spot!

Dva i pol mjeseca uoči koncertog datuma rasprodan je cijeli kontigent ulaznica za fan pit, a pred rasprodajom su i tribine. Publika je potvrdila da s nestrpljenjem iščekuje ovaj koncertni spektakl, a Oliver i Gibonni obećali su na koncertu, uz pjesme s albuma „Familija“, izvesti i brojne druge pjesme kojima su obilježili živote svoje publike. 27.08. u pulskoj Areni kojim će Oliver i Gibonni promovirati zajednički album održat će se zajednički koncertSkladbe s albuma već su dobro poznate publici, a prvi

Sve pjesme na albumu napisao je Gibo, a album je nastajao malo na Korčuli, malo u Splitu, kroz dvije godine druženja, dugih razgovora i puno glazbe.

Uvik je to posebno  iskustvo snimiti duet s Oliverom zato jer ima vokal prepoznatljiv među milionima izvođača i svaki put unese sebe u pjesmu kao da je njegova.Obojica smo stvarno zadovoljni kako je ovo ispalo. Imao sam priliku nekoliko puta izvesti ‘Sreću’, doduše sam na koncertima i na prvi start teme, melodije publika odmah reagira, znaju tekst, prijatno me to iznenadi.“, našalio se Gibo pa nastavio: „Tema ove pjesme je malo kao hod po tankom ledu  jer je u biti autoironična, ali sad slušam komentare prijatelja, publike i vidim da će ju svatko shvatiti na svoj način“ ukratko je predstavio sam autor: „SrećaSingl „

Glazbenici koje uz veliko prijateljstvo vežu i brojne glazbene suradnje i međusobna gostovanja na koncertima posljednji duet objavili su prije 22 godine.

Spot ‘Sreća’ koji je režirao Matko Petrić, sadrži snimke velikog koncerta Olivera i Gibonnija pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma održanog na Trgu bana Jelačića, 04.04.2016. te kadrove snimljene u studiju prilikom snimanja samog singla.

Duet ‘Sreća’ se nalazi na zajedničkom albumu ‘Familija’, koji je objavljen u travnju i u svega dva mjeseca ostvario je dijamantnu nakladu.

Video pogledjte na https://youtu.be/1wQfYvdpEd8

Ulaznice za koncertni spektakl Gibonni i Oliver u pulskoj Areni u prodaji su online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.

parter/stajanje: 180 kn
tribina/sjedenje: 210 kn

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.