Stigao je ‘Milion’ – u prodaji je novi album Ivana Zaka!

Jedan od naših najuspješnijih glazbenika i kantautora održao je obećanje. Ivan Zak svim obožavateljima uoči blagdana, uz pjesmu ‘Puno je želja‘, donosi najljepši poklon, novi albumMilion‘ u izdanju Hit Recordsa.

Nazvan po istoimenom aktualnom hitu, koji na YouTubeu broji gotovo dva milijuna pregleda, ne sumnjamo kako će novo studijsko izdanje biti najtraženiji glazbeni dar, ovih blagdana.

Milion‘ je četvrti studijski album glazbenika koji godinama niže uspjeh za uspjehom, a donosi petnaest odličnih i prije svega prepoznatljivih pjesama. Uz već spomenuti ‘Milion‘, na albumu se nalaze već provjereni hitovi ‘Sama‘, ‘Za ljubav rođeni‘, ‘Idu dani‘, ‘Da si tu‘, ‘Sve si moje‘, ‘Meni se s tobom‘.

Svaka od pjesama nosi Ivanov prepoznatljivi autorski pečat. Riječ je prije svega o čovjeku koji teži savršenstvu u svemu što radi, dok u glazbi stalno pomiče vlastite kreativne granice i uvijek želi bolje u tekstualnom, glazbenom i produkcijskom smislu.

Novi album koji je odraz tih težnji, stiže iz Ivanove kreativne ‘oaze’ studia La Bamba, te vlastite etikete IZ Produkcija i IZ Videos, a prije svega je odraz njegovog stalnog slušanja želja publike, koja je, kako sam ističe, najbolji pokazatelj i u konačnici najdraža nagrada.

‘Glazba je moja strast i sve su moje poslovne i kreativne aktivnosti vezane uz nju. Već znam da mi je ‘Milion’ najdraži album, jer je na neki način zaokružio razdoblje u kojem sam kao kreativac i glazbenik mnogo postigao. Zajedno sa svojom publikom ispunio sam svoj san nastupivši u Areni Zagreb, ali i na trgovima i dvoranama diljem zemlje, te završio svoj glazbeni studio La Bamba u kojem sam i producirao album. Ovo je kruna procesa u kojem sam puno energije i truda uložio u usavršavanje zvuka i produkcije. Nadam se kako će se pjesme i album svidjeti vama, kao cijeloj ekipi i meni, dok smo ga stvarali za vas.’, poručio je ovom prigodom Ivan.

Novi album Ivana Zaka ‘Milion, u izdanju Hit Recordsa već danas potražite na hitmusicbox.com http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8753, a u narednim danima u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.