Vesna Pisarović, 28.03.2020. u Domu sportova – ne propustite zagrebački koncert, ‘Probudi mi ljubav’!

Glazbenica u čijim brojnim rasprodanim i prepunim koncertima, posljednjih nekoliko mjeseci uživa publika, pripremila je ovoga puta nešto posebno.

28.03.2020. u Domu sportova, Vesna Pisarović, sa svojom vjernom publikom zapjevati će na koncertu ‘Probudi mi ljubav’ u Zagrebu!

Brojne generacije, uživaju godinama u Vesninim hitovima, i upravo zato došlo je vrijeme da se ljubav između glazbenice i publike ‘okruni’ ovim velikim i posebnim koncertom.

Energija koja se osjeća na koncertima Vesne Pisarović, riječima se teško može opisati, to je nešto što se treba doživjeti uživo.

Zato vas pozivamo, da budete dio nezaboravne koncertne priče pod nazivom ‘Probudi mi ljubav’!

Poseban vokal, specifičan način, kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu.

Svojim velikim hitovima ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ali i brojnim drugim, Vesna se uvijek na najbolji mogući način zahvalila publici za sve godine ljubavi i vjernosti.

Ovaj veliki koncert u Zagrebu, nešto je na što se čekalo, stoga zaokružite datum na svojim kalendarima i pripremite se za nezaboravnu večer uz Vesnu Pisarović!

28.03.2020., Vesna Pisarović u Domu sportova – ne propustite zagrebački koncert ‘Probudi mi ljubav’!Svoju ulaznicu potražite već danas, putem sustava Eventim.hrhttps://www.eventim.hr/hr/ulaznice/vesna-pisarovic-zagreb-dom-sportova-1175230/performance.html

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.