Foto: Katarina Bukovac

‘Sve si moje’ Ivana Zaka, najpopularnija pjesma CMC Festivala!

Sve si moje‘ aktualni singl Ivana Zaka nagrađen je za najpopularniju pjesmu CMC Festivala u Vodicama.

Nagrada koju su dodijelili Večernji list i 24sata, još jedna su potvrda Ivanovog statusa jednog od najtraženijih domaćih izvođača.

‘Kako u glazbi, tako i u ljubavi, ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. ‘Sve si moje’ odraz je onoga kako ja vidim ljubav., istaknuo je Zak, koji je na prepunoj vodičkoj Rivi dobio najveći pljesak publike kojoj je i posvetio pjesmu.

‘Predvidio sam da ‘Sve si moje’ bude jedna predljetna pjesma, na kraju vidim da će ona obilježiti cijelo ljeto. Prezadovoljan sam i hvala divnoj publici i slušateljima.’, rekao nam je Ivan odmah po završetku nastupa.

Nova pjesma i video spot u mjesec dana od objavljivanja u izdanju Hit Recordsa zabilježili su gotovo milijun Youtube pregleda https://youtu.be/BLTs3_CJg98

Ivan Zak već je godinama na sceni i svakim novim hitom osvaja. Iza njega je iznimno uspješna godina ispunjena koncertima i nastupima popunjenim do zadnjeg mjesta te oduševljenim obožavateljima.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.