Taylor Swift predvodi nominacije za 2017 MTV EMA nagrade, Nina Kraljić i Marin Jurić – Čivro u utrci za najboljeg regionalnog izvođača!

MTV je objavio nominacije za željno iščekivanu dodjelu MTV europskih muzičkih nagrada, 2017 MTV EMA. Svjetska pop ikona Taylor Swift nominovana je za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pjesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Slijedi kanadska zvijezda Shwan Mendes, koji je nominiran u pet kategorija, a prate ga Kendrick Lamar i Ed Sheeran sa po četiri nominacije.

Svečana dodjela 2017 MTV EMA održat će se u nedjelju, 12. studenog u The SEE Areni u Londonu. U ulozi voditeljice programa naći će se pjevačica Rita Ora.

MTV je objavio i imena pet izvođača iz regije koji će se natjecati za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada. Nominirani u ovoj kategoriji su: Sara Jo, Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice.

Glasanje za MTV Best Adria Act počinje 4. listopada, na adresi www.mtvema.com i trajat će sve do 11. studenog u ponoć, kada će biti poznat pobjednik u ovoj kategoriji.

Nominacije za Nobolje izvođače/izvođačice otkrivene su u zanimljivom animiranom videu.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.