Foto: Branko Juričić

Toni Cetinski kao u snu puni najveće dvorane, zbog ogromnog interesa najavljen i drugi koncert u Beogradu!

Povijest voli pobjednike i ponavljanje, a Toni Cetinski svakim danom ispisuje nove stranice posebne glazbene priče.

Pjevač koji svakom novom pjesmom i koncertom pomiče granice, ali bez obzira na sve i dalje radi na sebi, napravio je novi korak prema glazbenoj povijesti.

Nedugo nakon što je najavio koncert u beogradskom Sava centru za 26.04., zbog ogromnog interesa obožavatelja, koji su sa svih strana pohrlili po svoju ulaznicu, najavljen je i drugi koncert dan kasnije 27.04.2018..

Toni ovime ponavlja iznimno uspješnu beogradsku priču, kada je prije tri godine također održao dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada. Ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora. Ulaznice za drugi koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

Sve ovo nastavlja niz glazbenih uspjeha koji su počeli pjesmama ‘Laku noć‘, ‘Nemam sreće s tobom‘ i aktualnom ‘Kao u snu‘, koje su među najslušanijim skladbama, a broju Tonijevih koncerata ne nazire se kraj.

Sve nabrojano još je jedan dokaz kako Toniju motiva ne nedostaje. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na skorašnjem novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte.

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår’n

26.04. Srbija, Beograd, Sava centar

27.04. Srbija, Beograd, Sava centar

 

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.