• Foto: Hit Records
  • Foto: Hit Records
  • Foto: Hit Records

Tony Cetinski, izvođač godine na regionalnom izboru Music Awards Ceremony!

Novo veliko glazbeno priznanje, stiglo je na adresu Tonyja Cetinskog.

Laureat je u najjačem regionalnom glazbenom izboru, ali i najvećem scenskom spektaklu, Music Awards Ceremony, gdje je proglašen izvođačem godine.

Ovaj najveći glazbeni spektakl u ovom djelu Europe, organiziran po najvišim svjetskim produkcijskim standardima, po prvi je puta održan sinoć u beogradskoj Štark Areni, a Tony je crveni tepih i pozornicu, dijelio u društvo najvećih regionalnih glazbenih imena.

Svi oni nastupili su pred rasprodanom Arenom, u četverosatnom pomno osmišljenom programu, koji su uživo prenosile najjače regionalne televizijske kuće.

Sam Tony, nije krio zadovoljstvo, nagradom, ‘Važan događaj samim tim što je glas publike taj koji nas je nagradio. Produkcijski izrazito zahtjevan događaj sa puno izvođača u raznim žanrovima i jakom konkurencijom u nominacijama, sigurno je bio garancija gledanosti showa, ali i da će imati svoju budućnost u godinama koje su ispred nas.’

Live nastup pred publikom u Areni i milijunima pred malim ekranima, Tony je obilježio posebno spektakularnom izvedbom, spuštavši se sa krova dvorane u kristalnoj kocki. Pritom je izveo remix verziju svog hita ‘General bez činova, koji je sve ostavio bez daha. Nevjerovatan Tonyjev nastup, možete pogledati na linku https://youtu.be/FvcCqpa1ud0, od 2:22:35.

Remix verziju ‘General bez činova’, na glazbu i tekst Aleksandre Milutinović, aranžerski potpisuje jedan od najpoznatijih glazbenih producenata, višestruko nagrađivani autor, Zvonimir Dusper Dus, poznat po uspješnim suradnjama s brojnim pjevačima.

‘Jako sam sretan da nakon gotovo 30 godina poznanstva sa Zvonimirom Dusperom – Dusom, mogu biti još uvijek toliko ushićen i ugodno iznenađen, koliko je taj umjetnik ostao svoj, a uvijek inovativan. On je jedan od rijetkih, uz moje prijatelje DJ duo Vanillaz, sa kojim želim još dugo surađivati i stvarati. Plesna glazba je kod nas u velikom padu nakon što nas je napustio kralj plesnih podija i funka Dino Dvornik, i jako će se teško netko sličan dogoditi, ali uz Dusa, Darka Juranovića i Vanillaz, možda ima šanse održati taj plesni zvuk.  Volim raditi sa ljudima koji ne odustaju i koji su ustrajni u svojim djelima.’, poručio je ovom prigodom Tony.

General bez činova‘ u remix verziji, poslušajte na https://youtu.be/lQNixelp7Hw

Nagrada Music Awards Ceremony, novi je dokaz već potvrđene vrijednosti Tonyja Cetinskog, ali i njegovog aktualnog albumaKao u snu‘, koji je uz ovaj hit ‘General bez činova‘, iznjedrio i brojne druge poput ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe‘ autora Miroslava Rusa, ‘Laku noć‘, ‘Mjesečar‘, istoimenog ‘Kao u snu‘ i aktualnog ‘Čekam te‘.

Uz nedavnu nagradu za najboljeg pjevača, Tony iščekuje rezultate još dviju cijenjenih nominacija. ‘Kao u snu‘, nalazi se u izboru za pjesmu godine Narodnog radija, dok je istovremeno nominiran za pjevača godine u Zlatnom studiju.

Kada se na sve nadovežu predstojeći koncerti, 01.03. u Labinu, 08.03. u Areni Zenica, 09.03. u sarajevskoj Zetri, te 22.06. na kultnom Tašmajdanu, očekuje vas nezaboravno glazbeni show u režiji Tonyja Cetinskog.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.