Učiteljice slatke kao ‘Šlag’, ne propustite novu pjesmu i spot!

U svom prepoznatljivom zvuku, zbog kojeg ih je publika u protekle tri godine toliko i zavoljela, Učiteljice vam donose novi  hit za sve generacije, željne dobre zabave.

Predvođene autorom Dušanom Bačićem i aranžerom Bojanom Dragojevićem, Matea, Ana i Silvia, predstavljaju vam novu pjesmu i video spotŠlag‘.

Riječ je o posljednjem singlu sa albuma prvijenca Učiteljica ‘Luda kuća’ u izdanju Hit Recordsa, a kojeg možete nabaviti online putem Hit Music Boxa http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8733, kao i u svim prodavaonicama nosača zvuka.

‘Vrijedno smo radile, tako da je svaka pjesma dobila spot. Trinaest spotova i više od 150 milijuna pregleda, nešto je na što smo ponosne.’, kaže Matea.

‘Šlag je slatka, vesela, pozitivna pjesma koja će našoj publici uljepšati blagdane, a naše mnogobrojne koncerte dopuniti još jednom sjajnom, brzom pjesmom.’, kaže Silvia.

Ana je oduševljena ulogom koju su cure imale u spotu, ‘Vježbale smo i trenirale naporno da bi smo bile u formi, a onda smo se bacile na kolače sa šlagom. Prvi put kuhamo u spotu i bilo je veoma interesantno.’

Zašto su Učiteljice slatke kao ‘Šlag’ otkrijte sami na https://youtu.be/0VdD-ONBlyk

Atraktivne djevojke, do sada su snimile duete sa Jasminom Stavrosom, Nedom Ukraden, Severinom i Tarapana Bandom, koji se, kao i aktualni singl ‘Šlag’ nalaze na albumu ‘Luda kuća’, koji možete nabaviti putem Hit Music Boxa http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8733.

Učiteljice su za kratko vrijeme postale miljenice publike, a prepoznatljive su po svom glazbenom pravcu i zvuku. Tambura i violina u modernim pop i zabavnim aranžmanima, zaštitni su znak benda, zbog čega su toliko slušane i tražene diljem regije.

Djevojke u međuvremenu nastavljuju radnim tempom, a mi vam donosimo datume i mjesta na kojima možete uživati u njihovim hitovima:

25.11. Hrvatska, Nedelišće, Mesap
26.11. Hrvatska, Ljubeščica, Sportska dvorana
05.12.
Slovenija, Maribor, Štuk
13.12. Hrvatska, Čakovec, Centar za kulturu
15.12. Austrija, Matrei in Osttirol
16.12.
Slovenija, Radgona
25.12.
Hrvatska, Pitomača, Club Tena

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.