Foto: Album Cover

Novi album Dražena Zečića ‘Ja te volio nisam’ je u prodaji!

Dražen Zečić 2017. godinu zatvara novim siglom “Stari prijatelji se ne rastaju” i objavljuje novi album nakon četiri godine.

Najprodavaniji izvođač zabavne glazbe, Dražen Zečić, predstavlja svoj novi studijski album ‘Ja te volio nisam‘ kojeg je najavio prije dva dana singlom ‘Stari prijatelji se ne rastaju‘. Riječ je o pjesmi zarazne melodije koja osvaja na prvo slušanje, glazbu i tekst potpisuje sam Dražen Zečić, a aranžman Vinko Didović.

Na novom albumu ‘Ja te volio nisam’, Zečić je okupio provjerene suradnike s kojima je do sada napisao niz hitova. Bratislav Zlatanović potpisuje pet pjesama na albumu, aranžmane Eduard Botrić, Marin Seko i Željko Šparmajer,  glazbeni producent je bio Ivica Čović – Pipo,  to je tim s kojim je u karijeri ostvario svoje najveće uspjehe.

Likovno oblikovanje albuma ‘Ja te volio nisam’ potpisuje Igor CC Kelčec, koji je do sada radio na mnogim prijašnjim Zečićevim albumima.

Poslušajte “Stari prijatelji se ne rastaju”: https://youtu.be/5y7ggbti7IY

Album je od danas, 17. studenog 2017. u prodaji u izdanju Scardone s kojoj će sljedeće godine Zečić obilježiti 20 godina uspješne suradnje.

Zadnji singl ‘Ona novu ljubav ima, koji se također nalazi na novom albumu, je nedavno oborio vlastiti rekord po broju pregleda u tako kratkom vremenu.

Zečić potpisuje svu glazbu na svom novom albumu i šest tekstova, a od njega može imati velika očekivanja jer su sva njegova izdanja uvijek okrunjena barem zlatnom nakladom što ga čini najprodavanijim izvođačem zabavne glazbe. Vesele ga pozitivne reakcije njegove  publike koja je čekala na novi album četiri godine.

Dražen 24. studenog za svoju publiku u Sloveniji priprema veliki koncert, 15. godinu zaredom, u mariborskoj dvorani Tabor. Tjedan iza toga će nastupiti na spektaklu u ljubljanskoj dvorani Stožice na 10. rođendanu radija Aktual. Koncert u Stožicama je bio rasprodan u prvom tjednu od puštanja u prodaju.

Za 2018. godinu planirana je koncertna promocija albuma po brojim gardovima.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.