Zoran Jelenković novom pjesmom poručuje, prava ljubav ne umire nikad i ne poznaje dobne granice generacija!

Zoran Jelenković, hladne zimske dane odlučio je zagrijati novom pjesmom naziva ‘Generacijo’, koja je od danas i službeno uplovila u radijski eter. Simpatični i uvijek nasmijani zadranin svoju publiku tako je počastio novim autorskim uratkom, za koji potisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju.
Pjesma je nastala prema istinitom događaju koji je Zoranu ispričao jedan njegov obožavatelj, te je napravljena u veselom tonu, pop-rock izričaju. Ljubavni karakter, ono je što upravo krasi novu pjesmu, na kojoj su osim Zorana svirali, i njegovi sinovi Šime i Ivan, dok je gitaru svirao Kristofor Josip Jurjević, a bas gitaru Marko Ilić.

‘Publika ima prilike čuti kako zvuči, strastvena ljubav dvoje mladih studenata, koje različita životna i poslovna iskušenja, kao i opredjeljenja mogu dovesti do razilaženja, ali i činjeniica, da prava ljubav ne umire nikad, te da ne poznaje dobne granice generacija.’, kazao je ovom prilikom Zoran Jelenković

Vrijedna ekipa snimila je i video spot u režiji Marka Lokasa, a u kojem su uz Zorana, predstavljeni i sami glazbenici, koji su svirali i pjevali na pjesmi.

Kako zvuči nova pjesma Zorana Jelenkovića ‘Generacijo’ poslušajte na YouTube linku – https://youtu.be/0w4SZ-u_QFw

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.