Foto: Promo

Audicija za novi projekt i reprizne izvedbe predstave The Devil`s Garden u Zagrebačkom plesnom centru!

U koreografiji renomiranog američkog umjetnika s belgijskom adresom Davida Hernandeza i uz asistenciju francuskog plesača Colasa Lucota, plesačice Zagrebačkog plesnog ansambla stvorile su svijet unutar svijeta, otvaraju vam prozor u društvo unutar društva, prikazuju zajednicu žena izvan svakodnevne stvarnosti. 28.02. i 01.03. predstava je ponovno na daskama ZKM-a! Dođite i uvjerite se zbog čega je The Devil`s Garden još jedna u nizu rasprodanih predstava Zagrebačkog plesnog ansambla! Trailer predstave pogledajte ovdje.

Istodobno Zagrebački plesni ansambl organizira audiciju za izvođače i izvođačice za sudjelovanje u novom projektu radnog naslova “Izvedba” hrvatskog koreografa i redatelja Matije Ferlina. Pozivamo zainteresirane, koji smatraju da posjeduju visoku razinu izvedbeno-tehničke spreme, snažni autorski habitus, iskustvo rada na improvizaciji, te otvorenost i spremnost za rad da se prijave najkasnije do 01. ožujka 2017.

Audicija će se održati u tjednu 6. – 10.03., a rad na novom projektu započinje u kolovozu, te završava premijerom i repriznim izvedbama u studenom i prosincu.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.