Ekskluzivno – Tony Cetinski i #samoljubav, 30.05.2020., u Areni Zagreb, ulaznice u prodaji!

Izuzetno uspješna turneja #samoljubav Tonyja Cetinskog doživljava svoj vrhunac.

Nakon što je u sklopu spomenute turneje, obišao gotovo cijelu regiju, ali i svijet, na red je došlo nešto zaista posebno.

I zato, vam ekskluzivno otkrivamo, glazbeni događaj, koji se ne propušta – #samoljubav i Tony Cetinski, 30.05.2020., u Areni Zagreb!

Tridesetogodišnja karijera, brojne nagrade i priznanja, rasprodane dvorane, Arene, bezvremenski hitovi, ali i ono najvrijednije, ljubav svoje publike, samo je mali dio njegovog glazbenog opusa.

Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što radi zajedno sa svojom cijelom ekipom.

Sudeći po dosadašnjim održanim koncertima u sklopu turneje, Tony je s publikom podijelio savršeni glazbeni program, koji apsolutno nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, iz koncerta u koncert, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja sa sobom ponese samo najljepše uspomene.

‘#samoljubav tour, dosada je vidjelo preko pola milijuna ljudi u regiji, ali i svijetu! Na red dolazi i Zagreb, 30.05.2020.! Svoju ulaznicu, možete kupiti putem sustava Eventim.hr, već danas https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/toni-cetinski-947/profile.html
Nemojte kasnije reći, da vas nismo upozorili na vrijeme J ‘, poručio je Tony Cetinski.

I zato, već sada, upišite u svoje kalendare datum 30.05.2020., jer toga dana, #samoljubav događa se u Areni Zagreb, na koncertu Tonyja Cetinskog!

Vidimo se!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.