Klapa Rišpet zapjevala najpoželjnijem chefu Ivanu Pažaninu i njegovoj djevojci Andrei!

Jedan od najmarkantnijih i najangažiranijih chefova u posljednje vrijeme Ivan Pažanin, bijeg i odmor od kuhanja pronašao je u novom angažmanu, glumačkom.

Zajedno sa svojom prekrasnom djevojkom Andreom Koprčinom, odlučio je iskoristiti, kako i sam kaže pet minuta drugačijeg pojavljivanja na velikom ekranu, te su se rado odazvali pozivu koji se ne odbija.

Ivan i Andrea glavni su glumci video spota klape Rišpet, snimljenog u režiji Željka Petreša, za singl ‘Reći ćeš mi fala’ u izdanju Hit Recordsa.

‘Andrea i ja pozvani smo od strane klape Rišpet i Pere Kozomare da se glumom okušamo u njihovom novom spotu. Pjesma ‘Reći ćeš mi fala’ je odlična. Sve skupa bilo je jedno lijepo i interesantno iskustvo, zašto ne probati nešto novo. Na snimanju je vladala odlična atmosfera, ekipa iz klape je bila super kao i sve ostalo, te smo svi zajedno zaista uživali.’, kazao nam je Pažanin.

‘Reći ćeš mi fala’ novi je glazbeni uradak kojim će klapa Rišpet, po peti puta nastupiti na nadolazećem 56. Splitskom festivalu, a kako sami članovi klape kažu, ovo je možda i najbolja pjesma u njihovoj karijeri.

‘Moćna, jaka, emotivno snažna dirljiva pjesma o jednoj trajnoj temi, o velikoj i vječnoj ljubavi koja na žalost ne završava sretnim krajem, oni neće živjeti i ostarijeti zajedno, ali će se i dalje cijeloga života poštivati i beskrajno voljeti do zadnjeg dana”.

Kao što prekrasni stihovi kažu:

“Reći ćeš mi fala tiho zaplakati,

reći ćeš mi fala samo ja ću znati,

šta u sebi čutiš šta te riči znače,

dok se usne smiju, a duša ti plače’…, rekao nam je skladatelj i producent splitske klape Rišpet Pero Kozomara.

Sam Kozomara potpisuje glazbu, na stihove Kreše Ivića, dok je Nikša Bratoš sve upakirao u vrhunski aranžman.

Video spot ‘Reći ćeš mi fala’ pogledajte na YouTube kanalu HitRecords Discography – https://youtu.be/YwhT0AQd5ZI

U fotogaleriji pogledajte kako je proteklo snimanje video spota za singl ‘Reći ćeš mi fala’ klape Rišpet u društvu Ivana Pažanina i Andree Koprčine.

 

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.