‘Neraskidivi’ pogledajte novi spot Adastre!

Nakon mnogobrojnih ljetnih koncerata i nedavno objavljenog kompilacijskog albuma Greatest Hits Collection, Adastra se vratila u studio i snimila novi singl Neraskidivi, pjesmu o vjernoj pratiteljici ljubavi – lojalnosti, koja je neraskidiva od ljubavi. Pjesma je premijerno izvedena na koncertu u Rijeci na Trsatskoj Gradini.

Potaknuta odličnom reakcijom publike, Adastra je odlučila snimiti i spot. Snimanje se održalo na tajnovitom zagrebačkom jezeru Ontario. Scenarij, po kojem je spot trebao biti sniman tijekom sunčanog vremena, zbog proloma oblaka je ipak doživio drugačiju realizaciju. Munje koje su parale nebom upotpunile su i prenijele stihove pjesme u video, te na taj način ovjekovječile novi singl.

Frontman Jerko o spotu kaže: ‘Spot sam zamislio kao prikaz nas četvorice, svatko u svom filmu. Momci nisu pojma imali da ih ne želim u spotu u pozerskom izdanju, nego u onom iskrenom, opuštenom obliku. Na snimanju je bilo puno zezanja, dobrih provala i vibre te sam sretan što sam to sve mogao uhvatiti na kameri. Najbolja stvar je ta da je oluja došla i zapaprila cijeli spot, munje su svuda oko nas sijevale i nije nam bilo svejedno.’

Spot pogledajte na https://youtu.be/L50k9UR66Po

Režiserska uloga pripala je Jerku Mariću, frontmanu Adastre. Produkcija spota rađena je u audio video studiju Zvuk svjetlosti. Iako je najavljeno tmurno i kišovito vrijeme, Adastra nastavlja sa koncertima: 21.10. u Samoboru, Dan grada Samobora (Centar mladih Bunker) od 23 sata, ulaz slobodan.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.