Upoznajte MALEKa i njegov singl prvijenac ‘Pogledaj’!

Predstavljamo vam novo ime na glazbenoj sceni MALEKa i njegov singl prvijenac ‘Pogledaj’.

Singl je premijerno predstavljena u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

‘Pogledaj’ prati i istoime video spot koji je osmislio, režirao, snimio i montirao sam MALEK, čime je potvrdio svoju ljubav prema multimediji: http://youtu.be/v3VDYOeSPTk

MALEK je od najranije dobi pokazivao veliku ljubav prema glazbi, njišući se uz ritmove koji su ga okruživali. Tijekom osnovne škole upisuje i osnovnu glazbenu školu u kojoj pohađa satove glasovira. Krajem osnovne škole i tijekom srednje aktivan je član franjevačkog zbora mladih te prati gotovo sva glazbena natjecanja, festivale i događanja na radiju, televiziji i životnoj okolini. Po završetku studija odlučuje se aktivno posvetiti svojoj velikoj ljubavi, pjevanju. Upisuje privatnu školu solo pjevanja u kojoj uz tehniku pohađa i satove solfeggia, korepeticije te višeglasnog pjevanja. Tijekom školovanja nastupa na internim produkcijama škole, kao i na javnim nastupima u klubovima (Soba, Sax, Retro, Kopriva) i kazalištu (teatar Ludens). Po završetku školovanja svoju pjevačku tehniku i glazbeni izričaj usavršava na edukacijskim programima vrhunskih inozemnih vokalnih mentora, Lise Popeil i Guillerma Rozenthulera.

Bliski susret sa svijetom showbizza iskusio je tijekom rada u timu jednog od najvećih hrvatskih estradnih zvijezda, Tonyja Cetinskog. Uz Tonyja je imao priliku upoznati hrvatski glazbeni svijet iz drugog kuta te iza svjetala pozornica.

Evo što o pjesmi „Pogledaj“ te MALEKu kaže Tony Cetinski:

“Pjesma mi zvuči točno onako kakvog sam te doživio kao biće, MALEK moj. Smiren, vrijedan, nenametljiv i sjetan. Čuje se i da je ekipa u studiju bila vrijedna. Melankolično, ali svježe.”

Podršku mu je pružila i Ivana Kindl: MALEKa znam dugo, upoznali smo se na satovima pjevanja i na prvu osvaja njegova pozitiva i osmijeh. Prvi singl kojim se predstavlja je zaista prekrasna atmosferična pjesma, divnog senzibiliteta i riječi. Ako nastavi tim putem, uz rad i predanost, mogle bi se dogoditi velike i značajne stvari..

Osim ljubavi prema pjevanju, MALEK rado piše tekstove za pjesme, a u zadnje vrijeme se posvetio i skladanju te aranžiranju. Ljubav prema glazbi definitivno zauzima prvo mjesto u MALEKovu životu, no gaji ljubav i prema snimanju videa, montaži, fotografiji i slikarstvu.

Upravo ljubav prema snimanju i montaži ostvario je u svome prvome videospotu kojeg je u potpunosti samostalno osmislio, snimio i montirao. Videospot prikazuje sve što MALEK vidi vlastitim očima i prati radnju pjesme. U spotu glavnu ulogu ima MALEKova draga prijateljica i glazbenica ELMA (http://www.elmamusic.com), koja se već predstavila hrvatskoj javnosti s nekoliko singlova od kojih se ističu “Magleni dan” te “Davno, davno” (suradnja s Maxom Hozićem).

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.