Adventska božićna čarolija uz hitove ABBE u Metropolisu!

Adventsko raspoloženje ponovno se vraća u Metropolis club 18.12.2021 uz čarobno božićno izdanje posvećeno najvećoj pop grupi svih vremena ABBI! Mnogi koji su prijašnjih godina imali prilike biti dio koncertne posvete jednom od najvećih pop bandova svih vremena,  znaju da gosti iz Rijeke grupa Abbazia radi to fantastično donoseći autentičan zvuk ABBE.

Ovoga puta poseban božićni ugođaj vratit će vas u eru najboljih pop hitova ikada, eru kada je vladala ABBA. ABBA je u periodu od 1972. do 1982. godine zauvijek promijenila tijek popularne glazbe u svijetu. Njihovo glazbeno naslijeđe, utjecaj, popularnost i komercijalna održivost potkrijepljeni su kroz nevjerojatnih 380 milijuna prodanih albuma i singlova. Dodatnu potvrdu za svoju sjajnu ostavštinu u pop kulturi primili su 15. ožujka 2010. godine kada su postali članovi ”Rock and Roll Hall of Fame”. Također, dalekosežna ostavština grupe ABBA leži i u činjenici da je njihove pjesme obradilo i preuzelo preko nekoliko stotina bendova i pjevača. Iako naizgled jednostavne na prvo slušanje, njihove pjesme nisu nimalo lake za izvedbu. Znaju to svi koji se ikada okušali izvesti njihove naoko lake hitove. No ova riječka grupa skinula je te dionice toliko vjerno da ćete imati istinski zvukovni doživljaj live nastupa.

U studenom ove godine ABBA objavila je come back sa albumom Voyager nakon punih godina, no njihov nastup uživo ostat će dalek mnogim vjernim poklonicima ovog banda. No najbliže tko se približio samom zvuku ABBE i vjerno uživo izveo njihove najbolje hitove na ovim prostorima je zasigurno riječka grupa Abbazia. Svi oni koji su bili potvrditi će autentičnost izvedbe riječke Abbazie-koja je vokale ABBE hvatala čak i po boji glasova, potvrđujući time kako su jedan od najtraženijih izvođača ove kultne pop grupe.

Band – Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji sa pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBA-e. Ova vrlo tražena riječka skupina osim što rastura po Europi, nastupala je i na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006.

Predbožićno The real ABBA experience izdanje, koje će se održati 18.12.2021, donosi nam pregršt hitova ABBE u posebnom božićnom retro izdanju Metropolis cluba. Uz live nastup Abbazie, kao sama uvertira DJ-evi će vratiti sve prisutne na plesne podije klubova iz 70-tih i 80tih godina. Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 50kn, a na dan koncerta 70kn. Pri ulasku u klub na dan koncerta može se ući sa ulaznicom te valjanom COVID putovnicom, potvrdom o testiranju ne starom od 48h i potvrdom o preboljenju. Ulaz se otvara od 19 h a koncert počinje u 21 h!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.