Pjesmom ‘Šav’, Teo Grčić rasparao granicu između stvarnosti i snova!

Nakon nekoliko glazbenih uradaka, ‘Tragovi’, ‘Ti’ i ‘Čuvam te’ koje ima iza sebe, Teo Grčić nam donosi novu baladu neobičnog naziva ‘Šav’. Ovoga puta pjesmom nas podsjeća na važnost istinskog prihvaćanja sebe i drugih, što smatra dobrim temeljom za sve drugo, ‘U vremenima  opterećenim virtualnim svijetom i iskrivljenim slikama sebe, htio sam predstaviti pjesmu koja poziva i podsjeća na to kako je prihvaćanje svoje i tuđe istine, jedini pravi temelj ka ostvarenju pravih odnosa, vrijednih sjećanja i davanja, a isto tako i jedan nevjerojatno jednostavan, iako za većinu težak, no važan korak ka unutarnjem miru’, rekao je Teo. 

Cijelu ovu glazbenu priču prati crno bijeli video uradak u režiji Vatroslava Divića, predstavljajući tako pjesmu i vizualno publici, a performans na svili izvela je izvrsna Sara Šimić. Poznato je kako se Teo Grčić u ranijim uradcima predstavio publici kao kantautor, pa tako i u ovom slučaju stavlja svoj potpis na glazbu i tekst, a Hrvoje Domazet preuzima zasluge za dio glazbe, te u cijelosti aranžman i produkciju.

Sve to ne čudi jer je od mladih dana glazba utkana u njegov život, a već tada je pokazivao interes za ozbiljniju glazbu nego li njegovi vršnjaci, te je vrlo rano postala njegov odabir za budućnost. Danas joj se posvećuje maksimalno stavljajući naglasak na kvalitetu u onome što radi, a prijelomni trenutak da pusti svoj glas u javnost dogodio se na koncertu Sergeja Ćetkovića, kada mu je dao mikrofon u ruke.. 

Da je viđenje pjesme iz jednog ugla tek mali dio onoga što jedna cjelina autorskog djela može izazvati kod pojedinca, slušatelja, potvrdio je i sam Teo,  ‘Znam da slušatelje uvijek zanima autorovo viđenje pjesme, no to bi bila samo jedna mala kockica u mozaiku onoga što pjesma u svakom ponaosob može izazvati, zato se prepustite i neka vaša mašta odredi svoj scenarij’, poručio je.

Sudeći po svemu, ova će skladba zasigurno pronaći zasluženo mjesto kod publike, a ono što nam jedino preostaje jest poslušati i pogledati što nam poručuje ovaj mladi glazbenik kroz pjesmu, te uživati u onome što nam ‘Šav’ nosi.

Pjesmu i video spot pogledajte i poslušajte na linku – https://youtu.be/TjvocY2ZjOQ

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.