Giuliano na 115 metara visine uz jak vjetar i bez ograde poručio, ‘Pjeva mi se ali nemam s kim’!

Nalaziti se na gradilištu zgrade, na visini od 115 metara, bez zaštitne ograde i uz jak vjetar, mogu najhrabriji.

Uz sve to još pjevati i snimati spot, pravi je mali podvig. Upravo to napravio je Giuliano, snimivši u Splitu video broj za novi hit Pjeva mi se ali nemam s kim’.

Uz brojne zanimljive lokacije, vrijedna ekipa odličila je dio snimanja odraditi na vrhu gradilišta buduće najviše zgrade u Hrvatskoj, koja će kada bude gotova, biti niža od Marjana za samo dvanaest metara. Sam Giuliano nije krio zaovoljstvo odrađenim poslom, ali i jedinstvenim doživljajem, ‘Snimali smo na dvadeset i sedmom katu, bez ograda uz popriličan vjetar, i nije bilo baš ugodno. Redateljica Sandra Mihaljević, pogodila je ugođaj pjesma sa prekrasnim kadrovima i ambijentom. U spotu sam cijelo vrijeme sam, osim jednog kadra, gdje smo imali slatkog gosta, malu macu.
Naravno, nagradili smo je ulogom u spotu, ispala je prava glumica.’, poručuje Giuliano

Kako je sve izgledalo, najbolje će te se uvjeriti ako pogledate spot na linku – https://youtu.be/AsBroqrvzAc 

Pjesmi ‘Pjeva mi se ali nemam s kim’ pečat su i ovoga puta dali provjereni suradnici, pa tako Branimir Mihaljević potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, dok je tekst djelo Nenada Ninčevića.

Novu skladbu Giuliano je premijerno izveo na nedavnom jubilarnom 60. Splitskom festivalu, a odlične reakcije publike i struke, nisu izostale.

Neprolazna ljubavna tematika ponovno je bila dobitna kombinacija i glazbeni uspjeh za Giuliana, a nama samo preostaje uživati u novoj pjesmi.

Autor glazbe: Branimir Mihaljević
Autor teksta: Nenad Ninčević
Autor aranžmana: Branimir Mihaljević
Glazbeni producent: Branimir Mihaljević
Tonski snimatelj: Branimir Mihaljević/Marko Mihaljević

Režija: Sandra Mihaljević
Foto: Sandra Mihaljević/Branimir Mihaljević/Giuliano

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.