Nastup koji se ne propušta – Dyaco u zagrebačkom Avant gardenu!

Svi željni odlične tamburaške glazbe došli su na svoje. Kao uvod u listopad, tamburaški sastav Dyaco pripremio je svim ljubiteljima tamburice i odlične glazbe, pravu poslasticu. Početkom listopada, dečki iz Dyaca zasvirati će uživo na Afer work partyu zagrebačkog Avant Gardena svoje dobro znane hitove kao što su ‘Garava’, ‘Otrovnica’, ‘Zagrlimo vjetar’, ‘Budi uz mene’, kao i mnoge druge.

Iako je riječ o tamburašima, Dyaco je odavno poznat i prepoznat kao band koji svojom glazbom pomiče granice. Riječ je o spoju tradicionalnog i urbanog, a prvi su u svijetu uveli električne tambure.

Pozvani su svakako svi željni odlične atmosfere, pjevanja i druženja uz zvuke tamburice, zato ne propustite uživati u live izvedbama Dyaca 04. listopada, od 18.00hAvant Garden, Zagreb.

‘Nakon duge pauze, drago nam je opet biti u Zagrebu i to baš četvrtkom kao u dobra stara vremena. Dyaco će vas zabaviti i napraviti ludilo, a vi zato rezervirajte svoju ulaznicu jer 4. studenog ’21. vas očekujemo u Avant Gardenu na “After work party”!’, poručili su dečki iz Dyaca.

Cijena ulaznice po cijeni od  75,00kn, koja uključuje i piće dobrodošlice, dostupne su na  www.eventim.hr .

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.