Dočekajte Novu u štihu Dobrih starih vremena U Metropolis clubu!

Nakon lanjskih kućnih i ponekih hotelskih dočeka, ekipa Metropolis cluba poziva sve one željne klupske zabave na poseban doček Nove 2022. pod nazivom „Za ona dobra stara vremena“!! Klub poznat po  ponajboljim tematskim dočecima, za koje se uvijek proteklih godina tražila karta više ovoga puta vode nas u doba dobrih starih hitova i vibracija osamdesetih  i devedesetih godina, prizivkujući bolju iduću godinu, koja bi nam konačno trebala donijeti više zabave i zajedništva. Svi posjetitelji imati će priliku i na ovom dočeku vratiti se u neka druga zabavnija vremena i osjetiti dobar provod starih zagrebačkih klubova, kada se plesalo i pjevalo sa frendovima. Hit Novih Fosila koji u svom refrenu zaziva Dobra stara vremena, postao je bezvremenski simbol lijepih uspomena i zajedništva, što vjerujemo svima ovih dana fali, pa je tako ekipa Metropolis cluba sa svojim posjetiteljima odlučila u dobrom starom štihu ući u Novu nadamo se puno bolju 2022. godinu.

Dobri stari hitovi u live izvedbi banda, podebljane a odličnim DJ-ima uz šarenilo ukrasnih balona dočekati će sve one željne prave klupske zabave:  Izvucite se iz vaših kućnih brloga, pokupite ekipu i dočekajte Novu uz poznate pjesme i dobar štimung, a oni koji žele mogu se dodatno zbigecati modne outfite osamdesetih i devedesetih godina.

Za dobar štimung pobrinuti će se 100% band koji je već dobro odradio  jedan prošli doček nove u Metropolis clubu, te će uz uvertiru hita  „Za dobra stara vremena“ odsvirati i ostale hitove iz tog razdoblja, a za skvasit grlo tu je vjerna i dobro uigrana postava Metropolis cluba. „Kao nekad“ dobre zabave neće nedostajati, a na vama je da se pridružite dobrim starim vibracijama i provedete ulaz u Novu u dobrom štimungu.

I ovoga puta ekipa Metropolis cluba pobrinula se za dobar novogodišnji paket sa cijenom ulaznice od 60 KN, u koju je uključeno piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, live band & support DJ i pakiranja grickalica, čipseva, kikirikija, i ostalih slanih i slatkih rekvizita koje ćete dobiti pri samome ulasku u klub. Ove godine  zbog mjera posjetitelji će biti  uskraćeni za veliki  švedski stol, klub će raditi za manji kapacitet ljudi, te će sam doček početi već od 20:00 sati.

Program će trajati  do ponoći, a uz ulaznice trebati će covid putovnice.

Kako je broj ulaznica ograničen, savjetujemo da ulaznicu za ovaj zabavni povratak u Stara dobra vremena nabavite na vrijeme i krenete u dobrom raspoloženju u Novu, nadamo se puno bolju 2022 godinu.

Cijena ulaznica od 60KN je do 25.12.2021. te nakon toga datuma je 80KN.

Ulaznice možete kupiti u sustavu ENTRIO.HR i na šanku kluba Metropolis.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.