Foto: Ivan Klekar & Marko Pavlić

PlayOne – Ne propustite novi remix hita ‘Most Precious Love’ i Summer Tour!

Hrvatski producentski tim PlayOne (Darko Juranović “D`Knock” i DJ Fresh Jay) u suradnji sa Zvonimirom Dusperom Dusom, prošlu i ovu godinu će definititivno pamtiti po brojnim glazbenim uspjesima. Osim uspješne suradnje s legendarnom britanskom grupom Simply Red, zatim s legendom house glazbe Eddiejem Amadorom te ostalim svjetskim top glazbenim imenima, ovih je dana izašao remix legendarnog singla „Most Precious Love“ – Blaze feat. Barbara Tucker kojeg je napravio DJ Fresh Jay. Produkciju, aranžman i mix potpisuje DJ Fresh Jay, dok mu se u izvršnoj produkciji pridružio D’Knock. Remix je izdao poznati njujorški label King Street Sounds (www.kingstreetsounds.com), odnosno njihov podlabel Street King, na kompilaciji “House Of Ibiza 2016”, na kojoj će se naći i poznata glazbena imena kao što su Ron Caroll, Dennis Ferrer, Eric Kupper, Ananda Project, Kathy Brown i mnogi drugi.

Pjesmu ‘Most Precious Love’ poslušajte na sljedećem linku https://www.beatport.com/track/most-precious-love-dj-fresh-jay-rmx/7903208

Ovim je remixom PlayOneov tim nastavio suradnju sa svjetskom house divom Barbarom Tucker, te su ujedno najavili početak velike ljetne turneje koju započinju u četvrtak, 7. 7. na prvom rođendanskom partyju Siesta Beach Bara koji se nalazi na samoj plaži u Malinskoj na Krku. Kao gost PlayOnea nastupit će DJ i MC Emilio Dalbello te Resident DJ Sale 4 Love.

U subotu 9. 7. nastavljaju turneju u vinkovačkom Marabu Baru, poznatom po odličnim partyjima i raznim eventima. Početak PlayOneove turneje u oba kluba bit će u znaku nezaboravnih partyja uz specijalne goste i atraktivne plesačice iz skupine First Entertainment.

Osim turneje, PlayOneov tim trenutno intenzivno radi na jednom novom svjetskom projektu, a kako sami kažu, radi se o „najznačajnijem projektu u njihovoj dosadašnjoj karijeri“. Uskoro će objaviti više informacija o tome.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.