Koncert Lepe Brene na Dan žena!

Nekoliko dana dijeli nas od velikog zabavnog spektakla, koncerta jedne od najvećih regionalnih zvijezda Lepe Brene.

Koncert na Dan žena, 08.03. održati će se na nogometnom igralištu Krnjak pokraj Karlovca, a Brena je osobno obećala poseban show kako bi se svojim obožavateljima, nastupom odužila za preko tri desetljeća vjernosti, podrške te obostrane ljubavi i pozitivne energije.

Koncert će početi u 20 sati, a Brena će pjevati u grijanom velikom šatoru na nogometnom igralištu Krnjak, par kilometara udaljenom od Karlovca. Lokacija koncerta je točno na državnoj cesti D1 koja iz Karlovca vodi prema Slunju, Plitvicama, Lici i dalje starim putem za Split.

Na sceni se očekuje preko 40 umjetnika; brojni glazbenici i plesači, a kao specijalni gost Lepe Brene na koncertu će nastupiti energični splitski pjevač Luka Nižetić.

A za sve Karlovčane i njihove goste dodatno su se pobrinuli organizatori koji su osigurali besplatan prijevoz iz Karlovca za Krnjak, a isto tako i povratak. Autobusi kreću sa karlovačkog autobusnog kolodvora u subotu 08. ožujka u 18 sati. Povratak u Karlovac predviđen je neposredno nakon završetka koncerta.

Svi zainteresirani za besplatan prijevoz Karlovac-Krnjak-Karlovac trebaju se najaviti i rezervirati svoje mjesto u autobusu najkasnije do petka, 07.ožujka do 13 sati na broj mobitela 095-6555-655.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.