Trijumf klape Rišpet na svom terenu, u prepunoj Spaladium Areni!

Split i Spaladium Arena, svjedočili su novom trijumfu klapske glazbe. Koncertom u svom gradu i pred ‘najzahtjevnijom’ klapskom publikom, onom dalmatinskom, Rišpet je potvrdio status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa.

Malo je reći da je Arenom vladala emotivna i čarobna atmosfera, a svojim prepoznatljivim ljubavnim baladama ekipa iz Rišpeta, pretvorila je nastup u jednu od noći koje se pamte za cijeli život.

‘Osjećaj je fantastičan. Osjećaš se privilegirano gledajući svu tu silnu publiku ispred sebe, kako pjeva sve moje pjesme, cijela prepuna Arena u jedan glas. Nekoliko puta su mi zasuzile oči, a dlake na ruci su mi bile stalno dignute. Jednostavno, kada te Split prizna, jer doma je najteže, a priznao nas je, onda si  dobio veliki pečat i potvrdu da vrijediš, da jako vole tvoje pjesme i klapu Rišpet. Svaka sekunda truda ovih devet godina se isplatila. Mislim da smo se klapa i ja, ovim upisali u knjigu velikih, i biti ću neskroman, ali Rišpet je postao brend!’, poručio je Pero Kozomara.

Koncert su otvorili pjesmom ‘Bojim se’, nakon čega su se nizali njihovi najpoznatiji hitovi ‘Fališ mi’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Kad je pošla ća’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Mislin samo na te’, a sve do jednog otpjevali su zborski sa svojom publikom.

Svi oni koji su večer proveli uz Rišpet, uživali su i u iznenađenjima kada su se klapi na pozornici pridružile njihove gošće koje su splitsku noć učinile još ljepšom. Dvije dive glazbene scene, Doris Dragović i Zorica Kondža, svojim glasovima i dozom splitskog temperamenta, izazvale su ovacije publike. Klapi Rišpet pridružila se još i ženska klapa Neverinke, te Duško Ćurlić s kojim su otpjevali svoj aktualni hit ‘Kada ljubav dvije duše spoji’.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.