Uoči koncerta u Lisinskom, Rajko Suhodolčan i klapa Bistrica predstavljaju novu pjesmu ‘Popevka i ti’!

Nova pjesma Rajka Suhodolčana i klape Bistrica iz Marije Bistrice – Popevka i ti izvedena je premijerno na ovogodišnjem Krapinskom festivalu i već je osvojila srca poklonika kajkavske popevke.

Autor glazbe je Rajko Suhodolčan, tekst je napisao dr. Cvjetko Lež, a aranžman poznati  glazbeni stručnjak dr. Stipica Kalogjera.

Uz pjesmu predstavljaju i video spot koji je snimljen u prostoru Seljačkog turizma Trsek na imanju obitelji Ptičar iz Desinića, a možete ga pogledati na sljedećem linku https://youtu.be/AHnGEUMNNvY

Pjesma  „Popevka i ti“, kroz stihove suptilno progovara o dvije velike ljubavi koje se dodiruju i isprepliću kroz čitav jedan život; pjesma govori o ljubavi prema ženi i ljubavi prema glazbi.

Ona je ujedno i najava novog nosača zvuka nastalog iz dugogodišnje suradnje Rajka Suhodolčana i klape Bistrica i bit će to njihov prvi zajednički album na kojem će se naći novi, a i neki stariji glazbeni uradci uz šest pjesama koja klapa Bistrica izvodi samostalno.

Rajko Suhodolčan najavljuje i svečani koncert povodom 30. obljetnice umjetničkog i 20.  obljetnice autorskog djelovanja. Koncert će se održati  u petak 13. listopada u 20:oo sati u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski.

Osim Rajka, na koncertu će mu se pridružiti Barbara Suhodolčan, Klapa Bistrica, Kvartet Gubec i Savski valovi.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.