Foto: Privatni album Neda Ukraden

Nova koncertna poslastica Nede Ukraden uz najavu nove pjesme i spota!

Brojni obožavatelji glazbene dive, Nede Ukraden, u Zagrebu i okolici, u vikendu pred nama doći će na svoje.

Naime, u subotu 09.11., na rođendanskom koncertu West Gate-a, Neda će održati pravo koncertno druženje s početkom u 19h!

Sve spomenuto odlična je pozivnica za još jedan nezaboravan vikend i druženje sa omiljenom glazbenicom.

Čuti neke od najvećih hitova iz pedesetogodišnje karijere, nešto je što se nikako ne propušta.

Osim što je itekako koncertno aktivna, Neda se posvetila snimanju novih pjesama, a kako je sama najavila i sa obožavateljima podijelila, pred nama je uskoro nešto lijepo i novo.

‘Ovih dana sam uglavnom u studiju na snimanju čak tri nove pjesme, koje spremam, kako bi pred Novu godinu obradovala svoju publiku! Dvije su nastale u suradnj sa mojim provjerenim autorima Dušanom Bačićem i Bojanom Vasićem, a treća će biti jedno iznenađenje, sa potpuno mladom ekipom!
To će biti jedan mini album! Nadam se da će publika podjednako uživati u prekrasnoj baladi, kao i u modernim novim pjesmama. Naravno pjesme će doživjeti i svoje video izdanje. Prvo snimanje odradili smo ovih dana za baladu, pod radnim nazivom” Nije pošteno” u prekrasnom ambijentu dvorca Principovac i Iločkim vinogradima.
Uživali smo u prelijepim predjelima, vinogradima kao i interijeru Iločkih podruma. Pjesme će biti puštene u eter krajem godine, taman dovoljno da u Novoj godini svi zajedno, zapjevamo neku od mojih novih pjesama!, istaknula je Neda Ukraden

Lokacija za snimanje, ovoga puta bio je prekrasan dvorac Principovac, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz to tu su i posebni Iločki podrumi, za koje se vežu posebne priče.

Zlatni jubilej, kada je karijera u pitanju nešto je čime se rijetki mogu pohvaliti, a Neda Ukraden, jedna je od onih koji žive upravo takvu priču.
Ljubav između njezine publike i nje, nešto je što traje godinama, a upravo ta ljubav dodatna je inspiracija i motivacija da bude još bolja u onome što radi, kako često i sama zna istaknuti.

Neda Ukraden, subota 09.11. od 19h, rođendanski koncert West Gate-a!

Za sam kraj, dok čekamo novu pjesmu, prisjetimo se posljednjeg singla ‘Najteže je kad se rastaje’, za koji je video snimljen u Nedinom rodnom Imotskom – https://youtu.be/V4_fGBmC2jo

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.