Pogledajte ‘Sreću’ Marka Kutlića!

‘Sreća’ je ‘U kapi tvoje ljubavi’. Na ovaj bi se način savršeno mogla opisati životna, ali i dosadašnja fenomenalna samostalna karijera mladića, koji je u protekle dvije godine osvojio srca i duše, publike i struke.

Marko Kutlić, koji je već sa brojnim nagradama potvrdio status najperspektivnijeg mladog izvođača, i za kojeg bi se moglo reći kako mu je u zvijezdama zapisan glazbeni uspjeh, na zadovoljstvo svih fanova, predstavlja video spot za novu pjesmu jednostavnog naziva ‘Sreća‘.

Poznat po dosadašnjim upečatljivim spotovima, Marko ni ovoga puta nije razočarao. Video koji obiluje fenomenalnim scenama, snimljenim pod morem, a koji mežete pogledati na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/Dv-Lg9lJ1t4 potpisuje njegova provjerena ekipa predvođena Igorom Ivanovićem.

‘Spot za pjesmu “Sreća” sniman je na otocima u okolici Zadra, najveći dio spota oko otoka Vrgada. Cijeli spot je sniman na dah, bez većine ronilačke opreme (boce s kisikom itd.), tako da je to bio veliki izazov za redatelja Igor Ivanovića i asistenta Marka Vojvodića. Isto tako bio je izazov i za mene, te glumicu Martinu Alpezu, unatoč njenom dugogodišnjem iskustvu u sinkroniziranom plivanju. Snimali smo spot krajem 7. i početkom 8. mjeseca, 5 dana po 8h do 10h dnevno, a sve kadrove smo snimili na dubini od 5m do 7m.’, istaknuo je Marko.

Nije se Marku samo osmjehnula ‘Sreća’, već je riječ o talentu, upornosti i stalnom radu, kako bi bio što bolji, atraktivniji. Naime, nova pjesma, u nekoliko dana od službenog predstavljanja, zauzela je svoje mjesto na nacionalnoj top listi HR Top 40. Marko se istovremeno može pohvaliti činjenicom, koja je pošla za rukom samo rijetkima. Uz spomenuti novi singl, još dvije njegove pjesme nalaze se u HR Top 40. Prva je ‘Samo ljubav‘, a tu je izuzetno hvaljeni duet sa Nelom ‘U zagrljaju spašeni‘.

‘Trenutni period mog života, najbolje opisuju moje zadnje tri pjesme iz čijih se naslova “U zagrljaju spašeni”, “Samo ljubav” i “Sreća” može zaključiti da sam istinski sretan i ispunjen.

“Sreća” govori o onom osjećaju koji svaki čovjek priželjkuje, a to je taj osjećaj sreće, u trenutku spoznaje da si pronašao srodnu dušu. To je onaj osjećaj kada sve dobije svoj smisao, sve sjedne na svoje mjesto, kad znaš da je svaki korak pravi i kad nema više nikakvih pitanja. Uzbuđen sam i sretan isto kao i prvi put kada sam zapjevao i još uvijek me nosi isti val radosti i ljubavi. Sve vas volim!, poručio je Marko.

Sve ovo odlična je najava onoga što slijedi. ‘Sreća’ je ujedno i najavni singl Markovog dugoočekivanog samostalnog albuma, koji će nositi naziv po njegovom istoimenom hitu ‘U kapi tvoje ljubavi‘.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.