‘Ostani tajna moga života’ – novi album Jure Brkljače koji se sluša od početka do kraja!

Glazbene kolekcije bogatije su za još jedno izdanje. Jure Brkljača predstavlja se albumom prvijencem ‘Ostani tajna moga života’, u izdanju Hit Recordsa. Na istoimenom albumu nalazi se četrnaest pjesama, među kojima su i neke već objavljeni hitovi, ‘Ne postojim kad nisi tu’‘Znao sam’‘Ono što osjećaš ti’ , duet sa Tonyjem Cetinskim ‘Ovo je istina’.

Prvijenac, osim što je obogaćen iznimno talentiranim Jurinim vokalom, prožet je i mediteranskim šarmom. Također, Jure je stavio autorski potpis ispod četiri pjesme, na jednoj Jure Stanić, dok iza preostalih devet stoji, dobro nam znani rukopis Miroslava Rusa.

Suradnja s talentiranim Jurom kroz autorski rad, za njega je bilo nešto najbolje što se odvijalo zadnjih godina, ‘Rad na albumu prvijencu Jure Brkljače, nešto je najbolje što mi se desilo u posljednjih nekoliko godina, što se tiče autorskog rada. S obzirom da izuzetno cijenim njegova autorska ostvarenja, trudio sam se da se kao nikada do sada približim zvuku mediterana. Jure je pjevač čiji je uspon neminovan i autor koji će donijeti jako puno lijepih pjesama. Njegova smirenost, rekao bih čak i odgoj, uz sav talent koji posjeduje učinili su za mene ovo snimanje bajkom.
Sve pjesme koje sam uradio za album ‘Ostani tajna moga života’, kao i naslovnu, uradio sam iz sve snage, kao što sam donio i na albume najvećih regionalnih izvođača, jer ja Juru i pored njegovih godina s vjerom svrstavam među njih.’, 
istaknuo je Rus.

Možemo slobodno reći, kako je ovaj album kruna suradnje posljednjih godina Miroslava Rusa i Jure Brkljače.

Od samih početaka, natjecateljskog showa, dolaska u Hit Records, pa sve do suradnje s Rusom, put je koji se pokazao iz koraka u korak kao itekako dobitna kombinacija, a uzbuđenje oko izlaska albuma vidljivo je i kod Jure, ‘Ovaj album prvijenac je sav rad ovih pet godina, od početka moje službene karijere, ali je to ujedno i potvrda, kako je u životu sve moguće, ako dovoljno želiš i to živiš. Moj početak stvaranja pjesama u svojoj sobi za klavirom, kada je za mene izdavanje albuma bilo miljama daleko, a sada je to stvarnost. Album ‘Ostani tajna moga života’ za mene će biti vječna uspomena na moju mladost i na vrijeme u kojem sam odrastao, te kako sam se osjećao. Želim zahvaliti cijelom mojem timu, Mihaelu Blumu, Zvonimiru Domazetu, Josipu Cvitanoviću, Fedoru Boiću, koji su radili na pjesmama. Posebno hvala Miroslavu Rusu, koji potpisuje većinu pjesama, te koji me je prepoznao među prvima, kako kao autora, tako i pjevača. Također, želim se zahvaliti i Tonyju Cetinskom, koji me usmjerio na najbolji mogući način i naravno hvala cijelom Hit Recordsu, koji su za mene radili kao što nitko ne bi.’

Publika tako sada ima priliku na jednom mjestu uživati u pjesmama, koje je Jure zajedno sa svojim timom, marljivo godinama stvarao, kako bi u konačnici zasjale u cjelini, pod nazivom ‘Ostani tajna moga života’.

Spomenuti album je u prodaji, a svoj primjerak već sada možete potražiti online na www.hitmusicbox.com , ali i u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka. 

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.