Foto: Sanja RedCat Baljkas/Universal Music

‘Lighthouse’ Nine Kraljić do sada pregledana više od 500.000 puta!

Pjesma “Lighthouse”, kojom će hrvatska predstavnica Nina Kraljić nastupiti na ovogodišnjem 61. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Stockholmu , osim u radijskom eteru, predstavljena je i na Nininom službenom YouTube/Vevo kanalu , a 48 sati od objave broji više od 500.000 pregleda !

Pjesma je ubrzo po objavi zaprimila brojne pozitivne komentare, koji dolaze i iz ostalih europskih zemalja, te postala jedan od favorita natjecanja – prema kladionicama Hrvatska se s pjesmom “Lighthouse” trenutno nalazi na 4. mjestu; ispred nje su Eurovision velesile, Švedska, Rusija i Australija.

Iznimno sam sretna pozitivnim reakcijama i komentarima hrvatske publike i svijeta. Kao što slogan ovogodišnje Eurovizije kaže – “Come Together” – dokazali smo da je glazba univerzalni jezik, nema granica i da je uvijek najvažnija kvaliteta i predstavljanje Hrvatske u najljepšem svjetlu, što je naravno svima u interesu. Kako smo dali sve od sebe na snimanju pjesme, dat ćemo sve od sebe na nastupu uživo, u Stockholmu “, otkriva Nina Kraljić .

Kreativni tim profesionalaca ovih dana radi na osmišljavanju Nininog nastupa, a razmišlja se o frizuri, kostimu i brojnim detaljima, kako bi se stvorio što kvalitetniji scenski nastup i izvedba.

Podsjećamo, nakon što je propustila dva Eurosonga, Hrvatska se s Ninom Kraljić vraća na popularno natjecanje i to u godini u kojoj Hrvatska radiotelevizija obilježava dvije značajne obljetnice – 90 godina postojanja Hrvatskoga radija i 60 godina postojanja Hrvatske televizije.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.