Foto: deciBel Studio/Igor Ivanović/Marko Vojvodić

Marko Kutlić ‘Sam protiv svih’ na Aurea festu u Požegi!

Neće, kao što naslov sugerira biti ‘Sam protiv svih‘, već će ga zasigurno podržati cjelokupna publika.

Marko Kutlić na ovogodišnjem izdanju Aurea festa u Požegi, nastupiti će s novom pjesmom ‘Sam protiv svih‘. Rodom slavonac, stasit i zavodljiv u svakom smislu, Marko će premijerno zapjevati u Požegi, 31.08..

‘Drago mi je što imam priliku nastupiti na Aurea festu. Jako volim Slavoniju i Požegu, jer rodom sam Slavonac. To će biti jedan od moji prvih nastupa od odlaska u solo karijeru i izuzetno me veseli da će se to dogoditi upravo u Slavoniji, jer tamo je zapravo sve počelo. Šaljem ljubav svima, koji će sudjelovati na festivalu i svima, koji će ga slušati i gledati.’, istaknuo je Marko uoči festivala.

Singlom ‘Sam protiv svih‘, Marko je ostao vjeran sebi, te je glazbenu letvicu podigao jako visoko. Iznimna količina energije, ali i istodobna mirnoća nastupa, nešto su što se ne sluša i viđa svaki dan, posebno kod mladih glazbenika, ali on to radi izuzetno jednostavno.

Uostalom kako izgleda najnovija Markova izvedba poslušajte i pogledajte na YouTubeu https://youtu.be/cmkSRTsLbEY

Sam protiv svih‘ stiže nakon izuzetno hvaljenih pjesama ‘Srce se spasilo‘ i ‘Usne tvoje‘, koje su odmah po objavljivanju zagospodarile radijskim eterima i top listama. Ne čudi stoga da gotovo jednoglasno struka i poblika Marku predviđaju blistavu glazbenu budućnost.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.