Pogledajte ‘Give yourself to me’ Clone Agea!

Clone Age, rock bend iz Čakovca, s radom započinje prije deset godina.

Od osnutka nastupili su na brojnim koncertima te sudjelovali na mnogobrojnim festivalima i natjecanjima bendova u regiji, gdje su često osvajali i nagrade žirija i publike (InMusic festival, Rock Otočec, Heineken Music Fest…).

Nagrade su između ostaloga bile i besplatna audio snimanja pjesama, pa su na taj način uspjeli snimili velik broj demo snimaka.

Snimili su i dva video spota koji su dobili dobre internacionalne kritike.

Nakon mnogih uspona i padova, kreativnih pauza, promjene članova benda,  početkom 2014. godine četiri glazbenika uspjela su pronaći odgovarajuću kemiju i kreativnu energiju za autorski rad i pala je odluka o stvaranju i snimanju 10 novih pjesama za prvi album.

Bend je strastveno prionuo kreiranju novog materijala koji je rezultirao albumom “Fuse”. Sinergijom iskustva, znanja, kreativnost i ponajprije slobodnim pristupom prema samom instrumentu i stvaranju glazbe nastao je spoj koji kako sami ističu „razara bubrežne kamence i ledi krv u žilama

Jako smo uzbuđeni zbog nadolazećeg albuma i sretni što smo uspjeli uhvatiti onu pravu rock energiju u novim pjesmama. Naša glazba je miks naših sličnosti, ali još više naših različitosti koje ju čine onakvom kakva jest. Kao jedan od rijetkih istinskih hrvatskih alternativnih rock bendova, njegujemo novi izričaj i originalan zvuk. Zbog naših hard drive rifova i snažnih vokala, “rock” živi dalje!“ poručuju iz benda.

Albuma Fuse najavljuje singl “Give yourself to me”.

Pjesma je vrlo energična, tekstualno konkretna i direktna, bez zadrške. Nema prenesenog značenja, nema muljanja.
„Give yourself to me“  govori o požudi, privlačnosti, seksepilu, ljepoti ženskog tijela. Kombinacijom riffova , eksplozivnim ritmom te ekspresijom vokala koji u datim momentima „udara u glavu“ dobiva se kompletna poruka pjesme.

Kao prvi single s nadolazećeg albuma koji izlazi krajem 2015. godine, “Give yourself to me” svojom energijom, dinamikom i melodijom najbolje dočarava zvuk Clone Age-a“ dodaju iz benda.

Clone Age čine Robert Kriković glavni vokal i bass, Nenad Rešetar gitara, Marko Lajtman bubnjevi i Adrijano Valpatić gitara, lap steel, klavijatura i back vokal.

Pogledajte videospot: https://youtu.be/qR-gkE47AOs

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.