Foto: Denis Miloš (DM Studio)

Sandi Cenov novom pjesmom opisao dobru stranu svog života!

Glazbenik koji nas duže od dvadeset i pet godina oduševljava nekim od najljepših ljubavnih stihova, ponovno je uspio.

Dobra strano mog života nova je pjesma, koja na prvu ostavlja ‘ožiljak’ na srcu, a kada ju izvede Sandi Cenov, uspjeh je zagarantiran.

Iako ovoga puta, nije kao i obično, sam pisao glazbu i tekst, već je to djelo Armina Šakovića, Sandijeva interpretacija ostavlja bez daha, a sve skupa sjajnim su aranžmanom ‘upakirali’ Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla.

Cijela priča, oko nove skladbe, otkrio nam je Sandi, dogodila se sasvim spontano,  ‘Pjesma ‘Dobra strano mog života’ dogodila se, kako se kaže, naglo. Istu mi je poslao, moj dugogodišnji veliki prijatelj i autor, Armin Šaković iz Sarajeva, i rekao da je snimim. Kada sam je prvi put slušao, na refrenu su mi zasuzile oči. To mi se rijetko događa za neku pjesmu, ali ovo je u meni probudilo emociju na najjače, i mislim da će ljudi to osjetiti.

Snimljen je i video spot, sa ekipom DM Studia u režiji Denisa Miloša, sa kojima radim već duže vrijeme. Sve smo iznijeli kroz američku gangstersku priču, da nešto promijenimo, ali i da damo neku ozbiljnost pjesmi, jer mislim da to apsolutno zaslužuje. Ante Pecotić napravio je sjajan posao sa aranžmanom, i nadam se kako smo dobili tu emociju, koju je Armin zamislio, kada je pisao pjesmu.’

Premijera spota očekuje se uskoro, a do tada Sandijevu odličnu izvedbu, prepunu iskrene emocije, poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/U6eIedrgwKE

‘Dobra strano mog života’ savršeno nastavlja Sandijev niz glazbenih uspješnica, poput ‘Kad sve zbrojimo’, i “Da te bar ne volim‘, koje su obilježile mjesece iza nas.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.