Je li Jure Brkljača otkrio svoje tajne pjesmom ‘Ostani tajna moga života’?

Jure Brkljača ponovo osvaja etere novom pjesmom koju autorski potpisuje Miroslav Rus. Riječ je o baladi ljubavnog karaktera koja nosi naziv Ostani tajna moga života. Poznato je kako ovaj dvojac iza sebe ima vrlo uspješnu suradnju sa hitovima kao što su ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Ovo je istina’, ‘Lipa’ i ‘Znao sam’, pa je tako ovo svojevrsna nadogradnja postojeće suradnje.

Da je tome tako, potvrdio nam je i sam Rus, ‘Zadovoljstvo je obostrano, Jure je još jednom pomaknuo svoje granice od mladog i novog ka zrelom’ rekao je Miroslav Rus.  Spomenuo je, između ostalog, i vrlo uspješnu suradnju s aranžerom Josipom Cvitanovićem koji je obogatio svojom pojavom, ono što Rus zove svojim timom.

Jure Brkljača kazao je kako ima jaku vjeru u pjesmu ‘Ostani tajna moga života’ hrabro istaknuvši da bi mogla postati i svojevrstan klasik, te da će svakako ostaviti pečat na njegovoj karijeri.

‘Želim se zahvaliti Miroslavu Rusu kao i dirigentu Josipu Cvitanoviću na aranžmanu’ , rekao je Jure Brkljača.

Cijelu priču neizostavno prati i video uradak u kojem se, uz mladog pjevača, pojavljuje i prelijepa Nuša Prižmić koja je svojom pojavnošću oduševila sve, pa i samog Juru Brkljaču.

Ostani tajna moga života‘ pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa – https://youtu.be/wb5tzitzeBk

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.