Perpetuum Jazzile u Lisinskom, ponedjeljak 17.03.2014.!

Slovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetuum Jazzile, na radost svih obožavatelja u Hrvatskoj, održat će koncert u Zagrebu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 17. ožujka 2014. godine s početkom u 20 sati.

Perpetuum Jazzile najpopularniji je glazbeni sastav u Sloveniji, ali i svjetska senzacija. Izvedbu Totove pjesme Africa u izvođenju zbora Perpetuum jazzile vidjelo je više od 16 milijuna, a snimke svih pjesmi Perpetuum Jazzile više od 22 milijuna ljudi. Glazba koju izvode spoj je različitih stilova i obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel i pop obrade poznatih pjesama. Sve pjesme izvode uglavnom a cappella, a ponekad im se pridruže vrhunski instrumentalisti i drugi vokalisti inspirirani njihovim nastupima.

Kako uživo zvuče ovi sjajni glazbeni uvjerit će se svi koji dođu na zagrebački koncert. Ulaznice su u prodaji i možete ih kupiti na blagajni Lisinskog ili online na www.ulaznice.hr. Više informacija o slovenskoj vokalnoj atrakciji Perpetuum Jazille možete naći na službenoj web stranici www.perpetuumjazzile.com.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.